Xiaomi MiJia QiCycle Kids – A legbiztonságosabb kerékpár gyermeke számára

1265
- Advertisement -

Biztosan emlékeztek még első kerékpáros élményeitekre. Sokan a mai napig seprűnyelet használnak az egyensúly biztosítására – a gyerkőc tanításánál – a kezdeti pár méter megtételekor, ha épp nincs kéznél a pótkerék. Már a gyermekek részére is rengeteg két és háromkerekű eszköz áll rendelkezésre, hogy fejlesszék egyensúlyérzéküket, élvezzék a sebességet, mozogjanak. A manapság divatos pedál nélküli fából készül biciklik mellett újból népszerű a lánchajtásos kerékpár, amely már nagyobb távok megtételére is alkalmas. Persze minőségben itt is nagy a szórás, ám a szabályozásnak köszönhetően kiszorulóban vannak az ócska, és balesetveszélyes termékek. Egyre inkább a minőségi és biztonságos kerékpárokra van igény, melyek évek múltán is használhatóak maradnak, persze már más gyermeket boldogítva.
Ebbe a minőségi, és rendkívül biztonságos kerékpárkészítésbe látott fantáziát a Xiaomi egyik partnere is, amely ezúttal a gyermekek részére kínál prémium megoldást.

Éppen ezért egy olyan kerékpárt terveztek a gyermekek számára, amelyet még tíz év elteltével is használhatnak (jó befektetés).
Ez az új gyermekkerékpár a Xiaomi MiJia QiCycle Kids.

Röviddel a bemutatását követően megkapta a “legbiztonságosabb gyermekkerékpár” címet is. És ez teljesen indokolt.A kormány és a váz többi része a nemzetközi szabványok szerint készült, és teljesen védi a gyermeket az ütődéstől, sérülésektől, akár egy hirtelen fékezés esetén is. Egy speciális kézifékkel látták el a kormányon, amely puha, kényelmes, és a legfontosabb, biztonságos fékezést tesz lehetővé. A pedálok szükség esetén leszerelhetők, így a gyerekek saját lábukat használva fejleszthetik egyensúlyérzéküket. Akár kétéves kortól használható, és egészen kisiskolás korig használható marad.

A kerékpárláncot speciális műanyag borítás védi, az ülés a gyermek növekedéséhez igazodik, és csökkenti a gerincterhelést. A sisak elengedhetetlen, melyet a gyártó biztosít ( QiCycle Kids Helmet)

Felejthetetlen élmény gyermeke számára a QiCycle Kids kerékpárral. 

The Geekbuying $140-tól listázza a kerékpárt.

- Advertisement -

COMMENT ON THE ARTICLE