Here are some useful gadgets if you're planning a trip for the long weekend!

203
- Advertisement -

Itt a tavasz, és egy négynapos hétvége is közeledik, ami így együtt a lehető legjobb alkalom egy jó kis túrázásra. Összeszedtünk néhány masinát, amelyek komfortosabbá, élvezetesebbé és biztonságosabbá teszik a kirándulást. 

Mozogni, sportolni, sétálni remek dolog. Ha pedig itt a tavasz, azaz megjön a jó idő, akkor egyszerűen mehetünk a természetbe is. A kirándulás szerte a világon, és így hazánkban is kifejezetten népszerű szórakozási forma, kicsik és nagyok, fiatalok és idősek egyaránt űzik. 

Rengeteg sportszergyártó van amely kifejezetten nekik tervez termékeket, és az elektronikai piac szereplői is észrevették már, hogy milyen fontos ez a célcsoport. Számos olyan eszköz készül náluk, amely igen jó szolgálatot tehet a túrázás során. A Xiaomi is e vállalatok közé tartozik, úgyhogy összegyűjtöttünk nég olyan terméket, amely jó szolgálatot tehet a kirándulás során. 

Aktivitásmérő – Mi Smart Band 6

Az okos karkötőket vagy úgynevezett aktivitásmérőket kifejezetten sportoláshoz, fitnesz tevékenységhez fejlesztették ki. Ezek tipikus képviselője a Xiaomi Mi Smart Band 6, amely tud mindent, amit manapság egy ilyen jellegű terméktől elvárhatunk. OLED kijelzőt kapott, természetesen méri a távolságot, a sebességet, a pulzust, a véroxigén szintet is.

30 előre programozott sport ódot tartalmaz, egy mágneses bölcső segítségével tölthető, és akkumulátora 14 napos üzemidőt szavatol. A tapasztalataink szerint kényelmes, nem zavaró a viselése, egy igazán szuper és kedvező árú eszköz. 

Telefon – Xiaomi 12X

A telefon értelemszerűen nem maradhat otthon, ha túrázni megyünk, és ha valaki tényleg gyakran tölti az idejét természetben, annak alapvetően egy kompakt, igen kényelmesen hordozható terméket ajánlanánk.

kirándulás, túra Xiaomi 12X

A cég available at akad is több ilyen készülék, például a vadonatúj Xiaomi 12X , ami a megszokottnál kisebb. A teljesítménye viszont kimagasló, az a kijelzője remek, és nagyon komoly kamerarendszert kapott, amellyel remek fotók és videók elkészítése válik lehetségessé. Ki kell emelni a 4500 mAh-s akkumulátort is, amely az ilyen kicsi telefonok között kiemelkedő kapacitásnak számít, és ezáltal remek üzemidőt szavatol. 

Akkupakk – Power Bank 3 

Az energiából sosem lehet elég, és mindenkinek azt javasoljuk, hogy ha kirándulni indul, akkor vigyen magával egy tartalék akkupakkot. Történhet bármi, baleset, késlekedés vagy valamilyen olyan körülmény, ami miatt a megszokottnál több időt kell hálózati áramforrás nélkül tölteni. Ilyenkor pedig kincset érhet egy hordozható akkumulátor.

kirándulás, túra Power Bank 3 

Mi a továbbfejlesztett Xiaomi Mi Power Bank 3 nevű terméket javasoljuk, amely abszolút hordozható méretű és súlyú, viszont rengeteg energia eltárolására képes. Emellett támogatja a 22,5 wattos gyorstöltést, és egy időben akár több eszközt is képes telepumpálni energiával. 

Fülhallgató – Mi True Wireless Earphones 2s

Kirándulás közben vagy mondjuk egy terepfurás során is érezheti úgy az ember, hogy szívesen hallgatna zenét, amire tökéletes megoldást jelenthetnek a valódi vezeték nélküli fülhallgatók. A Xiaomi kínálatában is több ilyen masina található meg. Többek között a Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2s, amely kiemelkedő 24 órás üzemidőt garantál, jár mellé egy kicsi hordozó tok, remek hangminőséget garantál, és még telefonálásra is használható. A késleltetése minimális, így akár játékra is használható, és akár a televízió hangrendszere is helyettesíthető vele.

kirándulás, túra Mi True Wireless Earphones 2s

A Bluetooth révén vezeték nélküli úton csatlakozik a kompatibilis eszközökhöz, és a tapasztalataink szerint a hatótávolsága eléri a tizenöt métert. 

- Advertisement -

COMMENT ON THE ARTICLE