- Advertisement -
()

Úgy tűnik, hamarosan új felület fogadja azokat a WhatsApp-felhasználókat, akik hanghívásra is használják a platformot. 

A csoportos hanghívás lehetősége már jó ideje elérhető a WhatsApp csevegőben, és most egy olyan új funkció érkezik a platformra, amely elsősorban is azok számára lehet hasznos, akik rendszereresen használják ezt a funkciót.

Amint az a közzétett fotón is látható, a WhatsApp olyan megoldást kíván bevezetni, amely során látható hullámformák jellennek majd meg a hanghívások alkalmával – from a WaBetaInfo. Talán mondanunk sem kell, hogy ez a fajta megoldás mennyire hasznos egy csoportos beszélgetésnél, hiszen így pontosan nyomon követhető, ki, mikor beszél. Az új felület egyébként a klasszikus, két fél között zajló beszélgetéseknél is elérhető lesz.

hullámformákkal jelzi a felület, épp ki beszél. (Fotó: WaBetainfo)

A felületet az Android- és iOS felhasználók is megkapják, illetve előbbi esetében már el is kezdték bevezetni. Az iPhone-osokat érintő változást egyelőre még csak néhány bétatesztelő kapta meg.

A Meta egyébként látványosan ráállt a WhatsApp üzenetküldő fejlesztésére, az elmúlt időszakban egyre több felhasználóbarát funkciót ismertettek, amelyek segítenek a felhasználónak a maximumot kihozni az oldalból. Nemrégiben a már meglévő rajzolás funkciót is kiegészítette a cég: különféle új ceruzákat fejlesztenek, hogy a most elérhető vékony vonal helyett más ceruzákkal is lehessen a képekre, videókra rajzolni.

How useful was this post?

Click on a star to rate!

Average rating / 5. Number of votes:

No votes so far! Be the first to rate this post.

Since you found this post useful...

Follow us on social media!

Sorry this post was not useful for you!

Fix this post!

Tell us, how can we improve this post?

- Advertisement -

COMMENT ON THE ARTICLE