- Hirdetés -
()

Tavaly a Xiaomi Mi A1 bemutatón kaptak a rajongók egy ígéretet, miszerint az Android One elsőszülött gyermeke megkapja 2017-ben az Oreo frissítést. És így is lett. Na de jöttek a panaszok, fel is függesztették a frissítést. Aztán jött a javító csomag és újra jöttek a problémák.

Nem csak az Android Oreo jött meg, hanem a januári biztonsági javítást is tartalmazza és javítja az utolsó két változat hibáit. Sajnos ez a frissítés is hibákat tartalmaz, többek között egy nem várt, túlzott akkumulátor merülést, amely sok embert érint.

A legutóbbi frissítés óta rengeteg panasz érkezett fórumokban, facebook csoportokban, a fenti kép az indiai fórumról való, de nálunk egyelőre a kevés és az óva intett felhasználók miatt ezek a hibák elenyészőek, szerencsére itt majd mindenki először kérdez.

Egyszerűen érthetetlen hogy nem tudnak egy ilyen kiemelt készülékre egy fontos rendszer frissítést megcsinálni, pedig van elég nagy tesztelő gárda, kár volt elkapkodni.

Ezen felül hívás közbeni fagyások, újraindulások és melegedési problémákról is lehetett olvasni. A Xiaomi-tól még nem kaptunk hivatalos bejelentést sem a problémákról, sem a javításról, de ha még eddig nem frissítettél, még ne tedd!

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -