A Xiaomi válaszolt a Coolpad szabadalmi vádjaira

751
- Hirdetés -
()

Két napja írtuk, hogy a Coolpad szabadalomsértés miatt perelni fog 4 nagy kínai vállalatot, köztük a Xaiomi-t. A pert a Guangdong tartományi Középfokú Népi Bíróságnál terjesztették elő, de a tárgyalások még nem kezdődtek meg. A Xiaomi hivatalos válaszadást adott az állítólagos szabadalmi jogsértésre.

A Yulong Computer Communications Technology (Shenzhen) Co. Ltd., a Coolpad csoport leányvállalata által benyújtott perben a Yulong azt állítja, hogy a Xiaomi és más említett cég az alábbi számokkal rendelkező szabadalmakat sértették meg a termékeik értékesítésével: ZL200610034034.3, ZL201210250264.8 és ZL201210064396.7. A három szabadalom szerint az alkalmazás ikonkezelésére, az értesítésekre és a rendszer felhasználói felületére vonatkoznak. A várakozásoknak megfelelően a vállalat megpróbálja leállítani a szabadalmait sértő termékek értékesítését, és kártérítést kér az elszenvedett veszteségekért.

Xiaomi válaszolt a Sina tudomány és technológia megjegyzésére irányuló kérelemre és a válaszban a tech-óriás azt állította, hogy még nem kapják meg a bírósági iratokat, ahogy azt az interneten lehet olvasni, de technikai óriás azt is kijelentette, hogy a szabadalmi jogsértés részletei nem egyértelműek. A Xiaomi több szabadalmi megállapodást kötött a Microsoft, a Nokia és más szabadalmakkal rendelkező céggel, ezenkívül növeli kutatási és fejlesztési erőfeszítéseit e tekintetben is.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -