KezdőlapKiemelt hírekXiaomi Mi A1 Android Oreo frissítés felfüggesztve pár hétig

Xiaomi Mi A1 Android Oreo frissítés felfüggesztve pár hétig

Pár hónapja, 2017 vége fele a Xiaomi és a Google közösen mutatta be az Android One család legújabb tagját a Xiaomi Mi A1-et. Ez az első olyan Xiaomi telefon, melyen nem MIUI, hanem a Google alap rendszere fut. A bemutatókor azt az ígéretet kaptuk, hogy az lesők között fogja a Xiaomi Mi A1 is megkapni az Android 8 Oreo frissítést. Az év végén el is kezdődtek a tesztek és idén, 2018-ben meg is indultak a frissítések. Csak hogy ez nem sikerült valami fényesen és a felhasználók sokat panaszkodtak az alábbi hibákra:

  • Kamera és tárcsázó problémák
  • Aktív Bluetooth nagyon merítette az akkumulátort
  • Ujjlenyomat olvasón csúsztatás nem működött
  • Futó alkalmazások gomb nem működött
  • Lassú környezeti fényérzékelő

A vállalat elismerte a felvetett hibákat, sőt felajánlotta a tárcsázó app jelentős lefagyásának megoldását. Megkérte a felhasználókat, hogy vagy távolítsák el a MyJio alkalmazást, vagy tiltsák le a “Telefon” engedélyt az említett alkalmazás számára.

Jelenleg a Xiaomi felfüggesztette a frissítés további kiadását, miközben megpróbálják megoldani a problémákat. Azonban remélik, hogy ezt a frissítést néhány héten belül újra ki tudják adni. Eközben az összes felmerült kérdéssel foglalkoznak a folyamatban lévő Android Oreo alapú béta tesztelők. Türelem Oreot terem!

 

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img