- Hirdetés -
()

Pár hónapja, 2017 vége fele a Xiaomi és a Google közösen mutatta be az Android One család legújabb tagját a Xiaomi Mi A1-et. Ez az első olyan Xiaomi telefon, melyen nem MIUI, hanem a Google alap rendszere fut. A bemutatókor azt az ígéretet kaptuk, hogy az lesők között fogja a Xiaomi Mi A1 is megkapni az Android 8 Oreo frissítést. Az év végén el is kezdődtek a tesztek és idén, 2018-ben meg is indultak a frissítések. Csak hogy ez nem sikerült valami fényesen és a felhasználók sokat panaszkodtak az alábbi hibákra:

  • Kamera és tárcsázó problémák
  • Aktív Bluetooth nagyon merítette az akkumulátort
  • Ujjlenyomat olvasón csúsztatás nem működött
  • Futó alkalmazások gomb nem működött
  • Lassú környezeti fényérzékelő

A vállalat elismerte a felvetett hibákat, sőt felajánlotta a tárcsázó app jelentős lefagyásának megoldását. Megkérte a felhasználókat, hogy vagy távolítsák el a MyJio alkalmazást, vagy tiltsák le a “Telefon” engedélyt az említett alkalmazás számára.

Jelenleg a Xiaomi felfüggesztette a frissítés további kiadását, miközben megpróbálják megoldani a problémákat. Azonban remélik, hogy ezt a frissítést néhány héten belül újra ki tudják adni. Eközben az összes felmerült kérdéssel foglalkoznak a folyamatban lévő Android Oreo alapú béta tesztelők. Türelem Oreot terem!

 

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -