- Hirdetés -
()

A legnépszerűbb benchmarking weboldal, Az Antutu.com kiadta a top 10 listáját a 2017 év legnépszerűbb okostelefonjairól. A tavalyi év nagyon nehéz volt az ipar számára, a teljes kijelző már nem csak a csúcsmodellekben, hanem a közép és alsó kategóriában is megjelent.

A top 10 grafikon a legnépszerűbb Android okostelefonokból áll, amelyek a rajongók minősítésén alapulnak Kínában. A leglátványosabb az, hogy három OnePlus modell került az élre a 10 felsorolt okostelefon közül. A OnePlus 5 az egyik legnépszerűbb smartphone 2017-ben, az AnTuTu minősítés alapján, 95,37%-os eredménnyel. A második helyet a OnePlus 2016-os modellje, a OnePlus 3 pedig 94,28% -os minősítéssel foglalja el. A harmadik helyet a zászlóshajó MeizuPro 6 Plus, a Meizu legnépszerűbb terméke foglala el. A negyedik helyet még egy újabb OnePlus modell birtokolja, az OnePlus 3T-t, amelyet szintén 2016-ban adtak ki. Xiaomi az ötödik helyen csatlakozik a listához a Mi Max phablettel, három másik Xiaomi modell is szerepel a listán, a Redmi Note 3 a 7. helyen, a Mi 6 a 9. a sorban és a Redmi 4 kiegészíti a listát a 10. helyen.

A Samsung nem végzett kiválóan Kínában sem és ez tükröződik a rangsorban, mivel a népszerű Galaxy S8 csak a 6. helyen tudott bejutni a listába. A nagyméretű Galaxy S8 + a 8. helyre érkezett, de a Galaxy Note 8-at sehol sem találjuk. Mindent összevetve a Xiaomi és a OnePlus a legnagyobb nyertesek, hiszen mindketten a legnagyobb számú modellel rendelkeznek és ezek a rajongók kedvencei.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -