- Hirdetés -
()

A Xiaomi Mi A1 tulajdonosok mindig a legfrissebb Android rendszert kapják a Google Android One családban. Tavalyi év végén kapták meg az első Android 8 frissítést a kiválasztottak, de nem aratott nagy sikert, mivel egy bughalmaz volt. Többen panaszkodtak akkumulátor gyors merülésére, váratlan leállásokra és fagyásokra, újraindulásokra, HD SIM értesítések hiányára, az automatikus fényerő állításra és még sorolhatnám… A Xiaomi és a Google a telefon megjelenésekor büszkén jelentette, hogy még 2017-ben megkapja a frissítést. Kissé túl vállalták magukat. No de a javításra is 15 napot várni kellett, az egyszerű halandónak meg fogalma sem volt, hogyan lehetne visszaállni a hibátlan rendszerre, addig is a fogukat szívták. Szóval a tegnap kiadott javításban minden problémát orvosoltak!

Plusz frissítették az Android biztonsági hibajavító csomagját 2018. januárira, mivel az előzőben 2017. decemberi volt. Piros pont. Akik eddig nem váltottak Oreora, azoknak a teljes csomagot le kell tölteniük, ami 1112,4 MB, hogy minden szépen a helyére kerüljön, viszont annak akinek fent volt az ominózus első frissítés, csak egy 89 MB-os frissítő csomagot kell letölteni és minden rendbe jön.

Szóval! aki eddig nem merte frissíteni, jól tette, de most már nyugodtan belevághat és élvezheti az új Android 8 Oreo nyújtotta előnyöket! Hajrá!

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -