- Hirdetés -
()

A Xiaomi 13 debütálása óta egyre több teszt kerül napvilágra. A kínai bemutatókon előszeretettel hasonlítgatja össze a Xiaomi saját telefonját, az Apple jelenlegi csúcstelóival. Ha másban nem is, de játékban biztos lenyomja a Xiaomi 13 Pro, az Apple iPhone 14 Pro Max telefonját.

A Xiaomi 13 lenyomta az iPhone 14 Pro Max-ot!

A Xiaomi 13 sorozat szinte az elsők között mutatta be a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzort és teljesítményét. Azóta csak jókat hallani nem csak a lapkáról, hanem a telefonról is. A Xiaomi most odarakta magát és végre egy olyan sorozattal rukkolt elő, ami kellően kimagasló teljesítményben és tulajdonságokban is.

A Xiaomi 13 lenyomta az iPhone 14 Pro Max-ot!Golden Reviewer, aki nagy szerencsénkre elég mélyreható teszteket végez, összemérte a fenti telefonok teljesítményét. A játék amit futtatott minden telefonon, a Genshin Impact, ami kellően megizzasztja a legjobb vasakat is. A teszt a képkockasebességet, energiafogyasztást, hatékonyságot és a hőmérsékletet vizsgálja. Láthatjuk, hogy az adatokon a Xiaomi zászlóshajója egészen jól teljesít az átlagos képkockasebesség, az energiafogyasztás szabályozása és a játékok futtatása közbeni hőtermelés terén.

A teszt végeredményeképpen egyértelműen kimondható, hogy a Xiaomi 13 Pro magasan jól teljesített a nagy konkurens telefonjához képest. Míg a Xiaomi az első helyen végzett, úgy az iPhone 14 Pro Max csak az 5. helyre ért be. De még a Xiaomi 12T Pro is jobb eredményt ért el, az előző generációs Snapdragon lapkával. A Xiaomi 13 Pro jobb, 59.4 FPS-es képkockasebességet produkált, ami jobb, mint az Pro Max (58.4 FPS). Ezenkívül a Xiaomi 13 Pro maximális hőmérséklete játék közben 39.3 fok, ami meglehetősen alacsony. Az iPhone 14 Pro Max hőmérséklete eléri a 46.7 Celsius-fokot.

Ebből csak egy dolgot tudunk levonni, hogy a Xiaomi 13 Pro jobb játékélményt nyújt, mint az iPhone 14 Pro Max. Szóval ez nem azt jelenti, hogy jobb telefon!

 

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -