KezdőlapHírekHivatalos posztban jelentették be a Redmi Note 10 indulási hónapját

Hivatalos posztban jelentették be a Redmi Note 10 indulási hónapját

A Redmi Note 10 szériáról is szép számmal jelentek meg cikkek oldalunkon, Redmi Note 10 és Note 10 Pro specifikációk, hírek tanúsítványokról, illetve, hogy februárban debütál a széria. Nos, a 91mobiles megint tévedett, ugyanis a megjelenés nem februárban várható.

A Redmi India hivatalos Twitter oldalán jelentette be, hogy a széria márciusban jelenik meg.

A készülékekről semmilyen információt nem árultak el, viszont ők is szériára hivatkoznak, tehát nagy valószínűséggel valóban várható a Pro modell is.

A “sima” Redmi Note 10-ben, ami a K7A modellnévre hallgat egy Snapdragon 678 lesz megtalálható, 4 kamera társaságában. A fő szenzor egy 48 MP-es Samsung S5KGM2 lencse, ezen kívül lesz egy ultraszéles, egy makró és egy mélység érzékelő lencse is. A készülék 3 féle kódnévvel is jelenik meg. A “Mojito” lesz a globál verzió, a “Rainbow” vagyis szivárvány lesz a kínai verzió, és lesz egy harmadik “Sunny” vagyis napos kódnévre hallgató modell is, erről azonban nem derül ki, hogy ez milyen variánst takar.

A Pro verzióban egy Snapdragon 732G várható, egy 5050 mAh-s akkumulátor társaságában. A “sweet”, vagyis édes kódnévre hallgató telefonban egy IPS kijelző lesz megtalálható, ami 120 Hz-es adaptív képfrissítéssel rendelkezik. 4 kamera lesz a telefonban, egy széles, egy ultraszéles, egy makró és egy mélység szenzor. A széles a Samsung 64 MP-es S5KGW2 lencséje.

Ezek persze mind-mind pletykák, semmi sem biztos infó, de az garantált, hogy az elkövetkezendő hetekben fognak még szivárogni információk.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek