KezdőlapHírekRedmi Note 10 specifikációk szivárogtak ki

Redmi Note 10 specifikációk szivárogtak ki

A Redmi Note 10 család Pro tagjáról már szivárogtak ki specifikációk, majd kiderült, hogy a széria februárban debütál, viszont a “sima” Redmi Note 10-ről nem volt annyira sok pletyka, bár jó pár infót a különböző tanúsítványok elárultak.

A két név helyet cserél, tehát az eddigi megszokás, vagyis a 4G-s a sima modell, az 5G-s modell után pedig odakerül az 5G jelző, jelen esetben ez megfordulni látszik, tehát a sima lesz az 5G-s, a 4G-s modell neve után pedig odakerül a 4G jelző.

Ebben a cikkben tehát az 5G-s modellről lesz szó, amiről napvilágot látott pár információ. A K7A modellnévre hallgató telefonban egy Snapdragon 678 lesz megtalálható, 4 kamera társaságában. A fő szenzor egy 48 MP-es Samsung S5KGM2 lencse, ezen kívül lesz egy ultraszéles, egy makró és egy mélység érzékelő lencse is. A készülék 3 féle kódnévvel is jelenik meg. A “Mojito” lesz a globál verzió, a “Rainbow” vagyis szivárvány lesz a kínai verzió, és lesz egy harmadik “Sunny” vagyis napos kódnévre hallgató modell is, erről azonban nem derül ki, hogy ez milyen variánst takar.

Állítólagos renderkép egy Redmi Note 10-ről

Ahogyan a cikk elején említettem, jövő hónapban esedékes a megjelenés, így már nincsen sok hátra, remélem az árazásnál nem fog olyan vastagon fógni az a bizonyos ceruza.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek