KezdőlapHírekRedmi Note 10 Pro specifikációk szivárogtak ki

Redmi Note 10 Pro specifikációk szivárogtak ki

Kollegám egy Redmi Note 10-ről szóló 2 nappal ezelőtti cikkében azt írta: “Valószínűleg lesz Redmi Note 10 Pro is, de még semmi konkrét pletyka nem szól róla.” Nem sok idő kellett, hogy ez megváltozzon, ugyanis kiszivárogtak a Redmi Note 10 Pro kulcsspecifikációi.

A Xiaomiui információi szerint a telefon lelke egy Qualcomm Snapdragon 732G lesz, ez az, ami a Poco X3-ban is van és a Mi 11 Lite-ban, más néven Poco F2-ben is lesz elvileg, bár mostanában másról is pletykálnak. Az akkumulátor igen korrekt, 5050 mAh-s.

A “sweet”, vagyis édes kódnévre hallgató telefonban egy IPS kijelző lesz megtalálható, ami 120 Hz-es adaptív képfrissítéssel rendelkezik. 4 kamera lesz a telefonban, egy széles, egy ultraszéles, egy makró és egy mélység szenzor. A széles a Samsung 64 MP-es S5KGW2 lencséje, ez került a ma a bejelentett Realme V15 5G-be is.

A készülékbe NFC is kerül, ezt remélem előbb-utóbb már nem is kell megemlítenem, mert alap funkció lesz. Az indiai változat nem fogja támogatni az NFC-t, ez a “sweetin” kódnevet kapja.

A legutóbbi Redmi Note telefon, a Note 9 Pro 5G végülis már több, mint egy hónapja megjelent, már itt az ideje egy újabb készüléknek a szériában, ugye Xiaomi. 😀

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek