KezdőlapHírekA Redmi Note 10 megkapta a TÜV Reinhard és Indonéz Telecom tanúsítványát

A Redmi Note 10 megkapta a TÜV Reinhard és Indonéz Telecom tanúsítványát

A Redmi Note 10 nem először tűnik fel a neten, már sok teszten túl van, de most újabb tanúsítványokat szerzett meg, így hamarosan találkozhatunk vele.
A Redmi Note 10 megkapta a TÜV Reinhard kékfény kibocsájtási tanúsítványát, mely előrevetíti a legújabb Redmi telefon kiváló képernyőjét. Az M2101K7AG modellszámmal már találkozhattunk az FCC listáján, de ott 4G képes készülékkel találkozhattunk, így valószínűleg lesz belőle Pro is, vagy csak simán 5G változat.

A mai nap pedig az Indonéz Telecom szolgáltató listájában is felbukkant ugyan ez a telefon, modellszámmal együtt, így tutira találkozunk vele, akár már február első hetében. Mivel a telefon globálisan fog megjelenni, így számíthatunk az európai megjelenésre és persze a hazaira is.

A telefonról szinte semmit nem tudunk, azon kívül, hogy MIUI 12 fut rajta, támogatja a WiFi 2.4 és 5 GHz-et, ezenkívül szürke, fehér és zöld színben lesz elérhető.

 

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img