KezdőlapHírekFebruárban debütál a Redmi Note 10 és 10 Pro

Februárban debütál a Redmi Note 10 és 10 Pro

Már 12 napja, hogy új Redmi telefon jelent meg, itt az ideje egy újabbnak, vagyis mindjárt 2-nek. A február sűrű hónap lesz a Redminek, ugyanis a K40 mellett érkezik a Redmi Note 10 és 10 Pro is.

A készülék Indiában debütál, a pontos dátum azonban nem ismert, ahogyan a specifikáció sem, de pletykák természetesen vannak. A Redmi Note 10 állítólag egy Snapdragon 750G chippel és 4 kamerával (64+8+2+2 MP), valamint egy 6,67 inches LCD kijelzővel érkezik. A Pro elméletileg akkumulátor és kijelzőben lesz jobb, mint “sima” testvére, állítólag 120 Hz-es képfrissítést is kap.

Redmi Note 10 Pro koncepció

A Redmi Note 10 információk szerint szürke, fehér és zöld színekben jelenik meg, a Pro-ról ilyen infó nincsen, azonban egy rossz hír az van, állítólag a Pro-nak elég, ahogyan a 91mobiles.com fogalmaz, agresszív árazása lesz, ennek az az oka, hogy a Redmi Note 9 sorozat nem teljesített olyan jól, mint, ahogyan azt elvárták.

Reméljük nem lesz olyannyira magas az az árazás, nyilván fejlődik a Note széria, de anno a Redmi Note 3 Pro 65 ezerről kezdte, ezért is szerették meg annyian, nem lenne ildomos, ha 100 ezer fölé menne egy Note modell kezdő ára.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek