- Advertisement -
()

Egy kis csemege a statisztikák kedvelőinek.

Image from
Április hónap egy újabb rekordot hozott a Xiaominak, hiszen ő lett az első gyártó az okostelefonok értékesítése terén Kínában. Az ország továbbra is a legnagyobb vásárlói piac a világon, de az iram már kezd lelassulni. Szinte mindenki az országban aki vágyott egy saját okostelefonra, már vásárolt egyet.

A SINO kínai piackutató cég vezérigazgatója egy diagramot tett közzé a Weibo oldalán, melyből kiderült, hogy a Xiaomi tudhatja magáénak az elmúlt hónap okostelefon eladásainak 26%-át. A Huawei-hez tartozó Honor márka követi őket 15,7%-kal, míg LeTV-nek sikerült megszereznie a harmadik helyet 10,5% -os részesedéssel.

Image from

Egy durva második pénzügyi negyedév (januártól márciusig) után, egy olyan időszakban amikor az iPhone eladások 26%-kal csökkentek volt a Nagy Kínai régióban évről-évre, az Apple volt 8,2% -os piaci részesedést szerzett áprilisban. A Nagy Kína régió alatt Kínát, Hong Kong-ot, Makaót és Tajvant értjük, és egybe számoljuk őket, mintha azok egy nagy összefüggő piacot alkotnának.

Világelső Samsung-nak mindössze 3,2% -os részesedéssel kell megelégednie, amely alapján a lista utolsó helyén áll. Az Apple és a Samsung között a Huawei található 8% -os részesedéssel és a Meizu a maga 7%-val.

source: http://en.miui.com/thread-287545-1-1.html

How useful was this post?

Click on a star to rate!

Average rating / 5. Number of votes:

No votes so far! Be the first to rate this post.

Since you found this post useful...

Follow us on social media!

Sorry this post was not useful for you!

Fix this post!

Tell us, how can we improve this post?

- Advertisement -

COMMENT ON THE ARTICLE