Xiaomi Mi MIX 2s teaser: are you hungry for a camera?

1155
- Advertisement -

Pontosan 2 hét múlva (március 27-én) debütál a Mi MIX 2s. A Xiaomi a következő napokban megoszt egy-egy információmorzsát. A vezeték nélküli töltést Mi is megírtuk, melyet maga a vezérigazgató, Xiaomi CEO is megerősített.

 

Előlapi kamera ügyben még folynak a találgatások, eddig több kamu videó és kép is megjelent.
A legfrissebb (meg nem erősített) információk alapján így nézhet ki a Mi MIX 2s:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bár a legutolsó információk szerint függőleges kamera elrendezést kap a Mi MIX 2s, azért bízzunk benne, hogy a mérnökök kicsit kreatívabban lesznek.

Az új teaser-en egy tapsoló kéz látható. Egyesek szerint gesztusvezérlés lehet (tapsra exponálás), mások a lassított videó funkciót, vagy a minőségi képek készítésére utaló elismerést látják ki a képből. Ami biztos, az AI mesterséges intelligencia használata lesz a Xiaomi nagy durranása a Mi MIX 2s-nél. Az előlapon az arc azonosítást, míg hátul a mélységélesség, és témafelismerés hatékonyságát várják.
Figyelembe véve, hogy a Snapdragon 845 teljesen AI támogatással rendelkezik, a fotózás és a videorögzítés terén is számos előrelépés történhet. A Snapdragon 845-be már a 3. generációs AI platformot integrálták, szoftveresen elérhető az összes interfész, az API felület minden AI-hez kapcsolódó funkciót képes elérni, miközben támogatja a 10 bites színmélységet, a Rec2020 színskálát, a 720p / 480fps lassú mozgást (egyes infók szerint akár 960 képkocka/mp), video-vizuális feldolgozás, mozgáskompenzáció stb.
Az új Sony IMX363 kameraszenzor használatával akár külön is tudják vezérelni a két modult. Bár a Mi MIX és a Mi MIX 2 sem volt gyenge kamera fronton, lényeges minőségi előrelépésre számíthatunk.

- Advertisement -

COMMENT ON THE ARTICLE