- Advertisement -
()

A sokat várt OLED kijelzős Mi Band 2 OLED végre megérkezett!! Már 2 éve, hogy bemutatkozott az első generációs Mi Band, a mindössze 13 $-ba kerülő fitness karperec. Később, 2015. szeptemberében a Mi Band Pulse követte, immár szívritmus érzékelővel. A Mi Band jelenleg a második legnagyobb fitness karperec a világon, melyből több mint 20 milliót értékesítettek ezidáig.

Ma a Xiaomi bemutatta az OLED kijelzős Mi Band -t, amely képes megjeleníteni az időt, a megtett lépések számát és a szívritmust és mindezt mindösszen RMB 149 (23 USD). 2016. június 7-étől lesz kapható Kínában.

Image from

OLED kijelző – Idő, lépésszám, a pulzusszám és sok más egyéb

Image from

A Mi Band 2 OLED kijelzőjén mutatja az időt, a megtett lépések számot, a pulzusszámot, a megtett távolságot, az elégetett kalóriát, az akkumulátor hátralévő időtartamát és még egyéb adatokat. Megjeleníthetjük az összes ilyen adatot a bal csuklónkat megemelve vagy a kapacitív gombot megnyomva a Mi Band-en. Válthatsz a különböző megjelenítési elemek között aMi Fit telefonos alkalmazás elindítása nélkül. A legjobb az egészben az, hogy azt is testre szabhatod, milyen adatokat jelenítsen meg a Mi Band 2 a kijelzőn.

Image from

Az OLED kijelző UV- és karcolásálló és ujjlenyomat taszító bevonatot kapott. A kijelző elegáns és eléggé világos és látható a kijelző akár napfényben is.

Továbbfejlesztett lépésszámláló algoritmus

Image from

Mi Band 2-ben egy energiatakarékos ADI gyorsulásmérő található, javított algoritmussal a pontosabb lépésszámolásért, van benne beépített optikai pulzusmérő, amely számolja a pulzust. 2. generációs Bluetooth 4.0 kapcsolattal rendelkezik a gyorsabb és stabilabb kapcsolatot biztosítása érdekében.

Továbbfejlesztett akkumulátor

Image from

A fő probléma bármely fitness karperec esetében az akkumulátor élettartama. A Mi Band 2 jön egy nagyobb, 70 mAh-s akkumulátort kapott. A Mi Band 2 az energiatakarékos OLED kijelzővel akár 20 napot is kibír töltés nélkül, ami 55% -kal hatékonyabb az akkumulátor használatot jelet a Mi Band Pulse-al összehasonlítva. Így aztán nem kell olyan gyakran tölteni.

Új szíj

Image from

Előfordult már, hogy rosszul illesztetted a helyére a Mi Band-et? Az új Mi Band 2 szíját újraterveztük, hogy kapszula teljesen illeszkedjen és hogy ne lehessen könnyedén kiszedni. A szíj anyaga bőrbarátabb és lágyabb, ugyanakkor tartósabb is lett.

Valós idejű pulzusszám

Image from

A Mi Fit alkalmazás elindítása nélkül is képes már valós időben nyomon követni a pulzusszámod alakulását. Csak emeled meg a csuklódat, vagy érintse meg a kapacitív gombot a Mi Band 2 kijelzőjén és a pulzusszám jelenik meg azonnal az a képernyőn. Mi Band 2 pontosan képes számolni a szívverésedet.

Aktivitás figyelmeztetés

Image from

Túl sokat ülsz egy helyben? Túlórázol az irodában? A Mi Band 2 automatikusan ellenőrzi a fizikai aktivitásodat és figyelmeztet, ha túl sokat ülsz. Ekkor vibrálva figyelmezet, hogy állj fel és végezz némi testmozgást a friss levegőn.

Monitorozza a futásodat is

Image from

A futás az egyik legnépszerűbb fitness tevékenység. A Mi Band 2 futás közben a méri a futás közben lépésszámot, figyeli a szívverést és megjeleníti a képernyőn. A Mi Fit generál egy megadott távolságot, egy javasolt lépésszámot a szükséges fogyás eléréséhez és így segít megőrizni az egészségedet

Telefon feloldása

Image from

Az okostelefon képernyő zárának feloldása is könnyebbé válik. A Mi Band 2 azonnal képes erre. Minden Mi Band 2 rendelkezik egy egyedi azonosítóval és mikor közel kerül az okostelefonhoz, feloldja a képernyőzárat. Mi Band 2 egyúttal jelzi is ezt a kijelzőjén. Legyen nagyobb biztonságban Mi Band 2-vel!

Monitorozza az alvást

Image from

Mi Band 2 még inkább bőrbarát és könnyű, amely által éjszaka is viselhető, és nem zavar alvás közben. Figyeli az alvásunkat, és megmutatja a mikor alszunk mélyebben és mikor nem.

IP67 vízállóság, különféle színek

Csakúgy, mint a korábbi verziójú Mi Band-ek a Mi Band 2 is IP67 tanúsítvánnyal rendelkezik, így nem kell aggódni ha vízzel érintkezik. Az új külsejű Mi Band 2 lélegzetelállítóan néz ki és többféle színben is kapható.

Egyéb jellemzők: hívás, SMS, Alkalmazásértesítés, ébresztő jelzése rezgéssel

Image from

Image from

Csakúgy, mint a korábbi verziók a Mi Band 2 is rezeg ha bejövő hívás érkezik vagy SMS,de teszi ezt az alkalmazásértesítések illetve beállított ébresztés esetében is.

Összefoglalva a Mi Band 2 specifikációi:

Attachment:
miband2.jpg
miband2.jpg [ 102.8 KiB | Megtekintve 373 alkalommal. ]

Nos, tetszik az új Mi Band 2?

source: http://en.miui.com/thread-288632-1-1.html

How useful was this post?

Click on a star to rate!

Average rating / 5. Number of votes:

No votes so far! Be the first to rate this post.

Since you found this post useful...

Follow us on social media!

Sorry this post was not useful for you!

Fix this post!

Tell us, how can we improve this post?

- Advertisement -

COMMENT ON THE ARTICLE