Xiaomi launches the MIJIA Smart DC fan

39
- Advertisement -
()

A Xiaomi piacra dobta a MIJIA Smart DC változó frekvenciájú ventilátort. A termék április 13-tól lesz elérhető közösségi finanszírozás keretében.

The fan legjobb tulajdonságai közé tartozik, hogy a nagy, 29 m3/perc levegőmennyiségnek köszönhetően 2 percen belül képes levegőt keringetni az egész házban. Rendelkezik egy automata forgófejjel is, ultraszéles forgásszöggel. Az egyéb funkciók közé tartozik a hőmérséklet- és páratartalom-érzékelő, szélszabályozás, valamint a 16 méteres hosszú távú mély keringés is.

A MIJIA Smart DC változtatható frekvenciájú ventilátor akár 6,5 m/s sebességű, nagy sebességű örvénylelő szelet bocsát ki. A levegőellátás távolsága pedig akár 16 méter, így a levegő az egész házban mélyen keringhet.

A MIJIA Smart DC ventilátort beépített mozgásérzékelőjének köszönhetően több tengelyen is elforgathatjuk. Támogatja a vízszintes 150°-os, a függőleges 90°-os kéttengelyes automatikus elforgatást, valamint a több szögből álló széles pásztázást, így nagyobb területet ér el. Amikor a ventilátort kikapcsolják, a fej visszatér nyugalmi helyzetébe.

Ugyanakkor a ventilátor beépített nagy pontosságú hőmérséklet- és páratartalom-érzékelővel rendelkezik. Intelligens módban és alvó üzemmódban a különböző beltéri környezeti feltételeknek megfelelően automatikusan képes igazítani a sebességet.

Mivel ez egy okoseszköz, így természetesen képes más Xiaomi eszközökkel együttműködni, beleértve a párátlanítókat, légkondicionálókat, párásítókat, fűtést és még sok mást.

Korábban már láthattunk okos ventilátorokat a Xiaomitól. Íme az egyik népszerű darab.

How useful was this post?

Click on a star to rate!

Average rating / 5. Number of votes:

No votes so far! Be the first to rate this post.

Since you found this post useful...

Follow us on social media!

Sorry this post was not useful for you!

Fix this post!

Tell us, how can we improve this post?

- Advertisement -

COMMENT ON THE ARTICLE