- Hirdetés -
()

A nyári hőség leközdésére a Xiaomi is készül, íme az ökoszisztéma legújabb tagja, a Mi Smart Fan.

Tavaly bemutattuk a Mi USB ventilátort, amelyet akár a Power Bank-ről is lehet üzemeltetni. Az idén valami nagyobbal készültünk. Ez nem egy apró USB-s ventilátor, már, saját áramforrás kell neki. Az ökoszisztéma egyik cége, a Zhimi készítettek, hogy otthonod nyáron is hűvös legyen akár klíma nélkül is.

Kép

Kép

Szelek kiszámíthatatlanok, de a mérnökeink keményen dolgoztak, hogy adatokat gyűjtsenek és elemezzék a természetes légáramlatokat. A Mi ventilátor kényelmesebb és természetesebb hatást biztosít.

Kép

Kép

Tovább fejlesztettük a légkavarókat, így jelentősen csökkent a légellenállás. Erősebb, természetesebb, direktebb hatású a hagyományos ventilátorok kedvelőinek számára.
A Mi a Smart Fan-ban egy kefe nélküli egyenáramú motor található. A kefe nélküli egyenáramú motor egy szinkron villanymotor, egyenáramú táplálással, ami elektronikusan vezérelt kommutációs rendszerrel rendelkezik a kefés mechanikus kommutáció helyett. A kefe nélküli motorok jellemzően 85-90% -os hatékonysággal bírnak, míg a kefés DC motorok esetében ez az érték 75-80%. Ez a különbség azt jelenti, hogy a motor által felhasznált energia nagyobb része alakul át forgási energiává és így kisebb a hőveszteség.

Kép

Minél csendesebb, annál jobb, főleg, ha a ventilátor alacsony fordulatszámon éjjel, alvás közben is működik. A labor vizsgálatok alapján (eredmények a környezet függvényében eltérhetnek) a ventilátor csak 29dB zaj bocsájt ki.

Kép

Most pedig következzék a ventilátor legfőbb jellegzetessége, amely egyedivé teszi és amely miatt teljesen eltér a hagyományos és szokásos álló ventilátoroktól. Itt a mobiltelefonod segítségével tudod állítani a ventilátor szögét, az oszcillálás módját, az időzítést és alapvetően minden mást is. A Mi a Smart Fan jól együttműködik a Mi Smart Home Suite-tal is. Tegyük fel, hogy egy test érzékelőt helyezel el közel az ajtóhoz, és ha az mozgást érzékel (akkor nyitja vagy zárja az ajtót), majd a ventilátort automatikusan ki/be kapcsolja.

Kép

A Mi Smart Fan kapott egy beépített 33,6 WH akkumulátort, amely akár 16 órán át is tudja működtetni. Ez jól jön például áramszünet esetén. A súlya mindösszesen 3,4 kg, így könnyen lehet hordoznia lakásban vagy azon kívül.

Kép

Kép

A kezdőára pedig: ¥799 ($121)

forrás: http://en.miui.com/thread-293458-1-1.html

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -