KezdőlapTermékekÉrdekességXiaomi Mijia hordozható zseblámpa - A világító powerbank

Xiaomi Mijia hordozható zseblámpa – A világító powerbank

A Xiaomi a Mijia-val együttműködve új termékkategóriával bővíti a repertoárt. A Weibo-n a Xiaomi hivatalosan is bejelentette az első Xiaomi Mijia hordozható LED-es zseblámpa megjelenését.
Xiaomi Mijia zseblámpaSzemből zseblámpa, hátulról powerbank.
 

A Xiaomi Mijia hordozható zseblámpa – kompakt, mégis nagy teljesítményű

A Xiaomi Mijia hordozható LED zseblámpa minimalista kialakítású. Mérete annyira kicsi, hogy a legkisebb női táskában is könnyen elfér. Alig nagyobb egy rúzstól, ezért érdemes megnézni, mi akad a kezünk ügyébe. A zseblámpát egy nagy teljesítményű beépített 3350mAh akkumulátor táplálja, ami tölthető, ellentétben a tradicionális elemlámpákkal. Ez a teljesítmény 12 óra normál fényerőn való használatot, vagy 3,6 órát biztosít, maximális fényerőn használva.
Xiaomi Mijia zseblámpaA minimalista eleganciának köszönhetően tökéletes illeszkedik a Xiaomi többi kütyüje közé.zseblámpa és powerbankAkár egy Mi 5X, vagy  Mi A1 is feltölthető vele. Kimenti teljesítménye 5V/1A.
Rúdventilátor 🙂
Xiaomi Mijia zseblámpaA fekete Xiaomi biciklin menő a fehér lámpa
Ha nincs, aki hazakísérjen, csak kapd elő a zseblámpát. Ha gyanús alakok ólálkodnak a közeledben, csak nyomd meg 3x a gombot, és aktiválódik az SOS mód.
SOS módNa igen, a másik alkalom, hogy az SOS módot használd.
Xiaomi zseblámpaKiváló minőségi LED, melynek maximális teljesítménye  3W, fényereje 240 lumen, ami elég szép teljesítmény. Xiaomi Mijia zseblámpaMérete: 12,02 x 2,55 x 2,55 cm
Tartozékként egy rövid microUSB kábelt, és egy csuklópántot lapunk.
A zseblámpa értékesítése november 17-én kezdődött, a Gearbesten $25.99 mindenféle akció nélkül.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek