- Hirdetés -
()

A Xiaomi újabb ruházati terméket ” Xiaomi Woven Thin down Jacket “ mutatott be az őszi és téli szezonra 90 Point névjelzéssel. A dzseki férfi változatban fekete, sötétszürke, és sötétkék színű, 279 jüan (42 $) árcédulával. A hölgyek számára fekete, piros, és fehér színben készül. Ez egy kellemes steppelt, töltött tolldzseki, mely a hűvös téli napokon is melegen tartja a testünket. Minőségi és stílusos.

A Toray japán cég által gyártott Gram Art anyagnak köszönhetően kiváló minőségű szálakból, gyors szövéssel (20D) készül, amely megfelel a szigorú követelményeknek, melyeket a Xiaomi támasztott a termék számára. A dzseki mindösszesen 300 g. A töltési teljesítmény (FP) index értéke 700, ami jó hő megőrzést jelent.

  A töltet 90%-ka fehér kacsatollból áll mely bolyhos, és nagyon könnyű. Kiváló hőszigetelő képességének köszönhetően sokkal jobban melegít, mint az olcsó utánzatok. A 20D ultrahangos nejlonfonalak vékonyak, finomak és könnyen kezelhetők.

Négy vízlepergető réteggel rendelkezik, amelyek blokkolják a könnyű vízcseppeket. Még az eső és a hó időjárás változásával is foglalkozhat.

Egy olyan univerzális modellt hoztak létre, amely alkalmas mind a férfiak, mind a nők számára. A dzseki külső oldala vízálló. További érdekessége az ultrakompakt méretbe való összehajthatóság.

A kiváló tulajdonságainak köszönhetően nemcsak őszre, hanem enyhébb téli napokra is ajánlott.

Így készül

Most bekukkantunk a RunMi gyár szívébe.
Az üzemben kizárólag RunMi ruhákat gyártanak a Xiaomi számára. Nézzük, hogy is készül a szuperkönnyű, minőségi tolldzseki.

Minden ruhagyártás a tervezéssel kezdődik. A gyártó felméri az igényeket, megvizsgálja a trendeket, a divatot. Egy ilyen termékkel évekre terveznek, ezért alapos piackutatás előzi meg a folyamatot. A konkurensek árait megvizsgálva csak akkor vághatnak bele a saját gyártásban, ha piacképes terméket tudnak gyártani.
Amennyiben biztosított a minőségi alapanyag, a gyártókapacitás és a helyszín, indulhat a tervezés. A Xiaomi nem bérgyártat, inkább saját gyárat üzemeltet.

A tervezést követően megszerkesztik a szabásmintát, melyet CAD programmal terveznek, majd plotterrel nyomtatnak, ügyelve a pontos illesztésekre, és vágásra. Minden része a dzsekinek gondosan szerkesztett, hogy minél kevesebb anyagveszteség legyen a szabás során.
Mielőtt a tömegtermelés beindul, egy mintadarabot készítenek. Ezen tökéletesítik a fazont, az esetleges hibákat, valamit a dolgozók is betanulhatják a minőségi, és hatékony munkafolyamatot. Az elő széria kifutása után minden készen áll a tömegtermelésre.

Először a dzseki külső részét szabják ki. Az anyag vastagságától és tulajdonságaitól függően egyszerre akár 10-20 réteget is egymásra helyezhetnek, melyeket vákuummal tartanak egyben, és fix pozícióban a szabászasztalon. A szabás történhet körkéses, vagy szalagkéses géppel is. Ezt az anyagminőség, és az egyes alkatrészek formája határozza meg. A szabászkés szinte orvosi szike élességű, különben megsérül az anyag. Ezért különös odafigyelést, és gyakorlást igényel a szabás, amit előírás szerint lánckesztyűben kell végezni. A modern gépeknél már van automatikus vészleállító, így pengetörés, vagy rendellenes működés, idegen tárgy esetén magától leáll a meghajtás.

A kiszabott részeket ezek után összepárosítják (a külső, és a belső oldalakat), a széleket összevarrják. a belső részt kitöltik.

Miért válaszd a RunMi termékét? Egyfelől árában ilyen minőséget nehezen kapni. A válogatott alapanyagok, a szakszerű elkészítés mind garancia arra, hogy hosszú évekig hordható marad a dzseki. A prémium belső szigetelés tömörítésének köszönhetően melegen tartja a felsőtestünket. A cipzár könnyen működik, nem igényel semmilyen ápolást. a dzseki agyagának köszönhetően pedig kézitáska méretűre összehajtható, így rendkívül praktikus.

A dzseki elejét, hátát, és ujját összeillesztették (külső-belső oldalak), kitömték. (6 különálló résznél tart a folyamat) Most következik a steppelés, azaz a jellegzetes vízszintes sávos varrás. Ezt szokás négyzet, rombusz, vagy különböző mintában is elkészíteni. A RunMi a hagyományos verziót készíti. A steppelés biztosítja, hogy a bélés a helyén maradjon, tartást ad a terméknek, és javít a hőszigetelő képességen. Az ilyenkor keletkező légkamrák külön is képesek a hőt eltárolni, így egyenletesebben tartják testünk hőmérsékletét. A gyenge minőségű anyagok esetén a varrásnál így idő után kijöhet a toll, vagy egyéb töltet. A steppelés után illesztik, majd varrják össze a részeket. A folyamat végén már majdnem egy komplett dzsekit látunk. Az oldalzsebeket kialakítják, a cipzárt bevarrják. Ezután következik a minőség-ellenőrzés. A meós ellenőrzi, hogy a varratok egyenletesek-e, nincsenek kiálló tollak, vagy szálak. Fontos, hogy a végtermék súlya megfelelő legyen. Összességében 18 minőségellenőrzési ponton, a gyártás különböző szakaszaiban ellenőrzik. A nem megfelelő terméket kiemelik a szalagról, és lehetőség szerint javítják, vagy selejtezik.

A RunMi tökéletességre törekszik. Kiváló minőség, könnyű, és tartós szerkezetű dzsekikre, melyek melegen tartják a testet, hangulatosak, és divatosak.

Te vennél egyet?

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -