KezdőlapTermékekMi Power BankXiaomi FOXIO Lipstick PowerBank - Extra energia rúzs méretben

Xiaomi FOXIO Lipstick PowerBank – Extra energia rúzs méretben

Napjainkban a kis méretű külső akkumulátorok egyre népszerűbbek. Az előző cikkben már bemutattam a ZMI MINI hasonló méretű, ám kisebb kapacitású, olcsóbb megoldását. Pár nappal korábban mutatták be jelen cikkem alanyát is, mely prémium kialakításával, és nagyobb töltési kapacitásával indokolja az ártöbbletet.
Bevallom őszintén, a FOXIO nevével én is most találkoztam először. A Xiaomi felügyelete viszont biztosíték arra, hogy hasonlóan prémium minőséget kapunk, mint a gyártó többi almárkája esetén. Az alábbi képeken szándékosan hagytam meg az angol megnevezését a terméknek, mert bár formában, és méretben egyértelműen a hölgyek elengedhetetlen sminkkellékét idézi, mégis kicsit idétlenül hangzik a FOXIO ajakrúzs fordítás.

Amint azt a név is sugallja, a FOXIO Lipstick powerbankja henger alakú, 2,3 cm átmérőjű és 10,9 cm hosszú. A test magnézium ötvözetből készül, míg a csatlakozási pontok körüli rész  rozsdamentes acélból készül. A teljes súly mindössze 95 gramm. Az eloxált ház különböző színválasztékban kapható.Mindkét oldalon találunk bemeneti / kimeneti interfészeket. Így telefonunk töltése közben is tudjuk tölteni magát a powerbankor is hálózatról.Csatlakozás terén a FOXIO terméke már alkalmazkodik a legújabb trendekhez, így USB-C bemeneti porttal is rendelhetjük (pl. a Xiaomi Mi 6 gyári adapterével, vagy kábelével is tölthetjük átalakító nélkül, csökkentve a magunkkal hordott tartozékok számát)

A töltéshez használt bemeneti 5V / 2A teljesítmény, míg a kimeneti porton 5V / 1.5A teljesítményt támogatott.

Árban jelenleg találunk sokkal olcsóbb, és nagyobb kapacitással bíró Xiaomi terméket is. Sőt!
A cikk írásakor akciós $32.99-es azaz 8700 Ft-os árazás kifejezetten magas. Sajnos a minőségnek ára van. Amennyiben fontos számunkra a megjelenés, a tartósság, és az extra védelem, akkor is találunk más megoldást. Bízom benne, hogy pár hóna múlva már barátságosabb szintre esik az ára, így hazánkban is alternatíva lesz akár házon belül is. Jövő karácsonyra még lehet belőle egy szuper, és hasznos ajándék.

- Hirdetés -
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img