A 2019 őszén megjelenő új Redmi Note 8 széria november elejétől 3 tagot számlál. A legfrissebb modell a Redmi Note 8T, mely némileg nagyobb és nehezebb lett, mint a Redmi Note 8, viszont már NFC-vel is ellátták az érintéses fizetés használata érdekében. A trió különlegessége a quad hátsó kamera, azaz az előlapi szelfi kamerán kívül hátul már 4 szenzort találunk, eltérő felbontással, és hozzájuk eltérő látószögű lencsékkel. A 48MP (Note 8/Note 8T) vagy 64MP-es (Note 8 Pro) főszenzorok mellett kapunk ultra-nagy látószögű, mélységélesség / telefotó, és makró szenzort is.

Termékváltozatok
Árak, elérhetőség

Termékváltozatok

1. Redmi Note 8 Pro

MediaTek Helio G90T processzorral, 64 MP-es quad kamerával és 4.500 mAh akkumulátorral rendelkezik. A Helio G90T processzor kifejezetten a mobilos játékok számára ajánlott, stabil teljesítményt biztosítva. Az erős számítási és grafikus teljesítmény mellé folyadékhűtést, nagy akkut, és zavarmentes stabil Wi-Fi / mobilnet kapcsolatot biztosító antenna kialakítást kapunk, mindezt megfizethető áron.

2. Redmi Note 8

Qualcomm Snapdragon 665 AIE processzorral, 48MP felbontású quad kamerával és 4.000 mAh akkumulátorral rendelkezik, a Redmi Note 7-hez képest frissített hardverrel, jobb kamerával, és jobb összeszerelési minőséggel. A hardver együttesen remek üzemidőt biztosít.
Általános felhasználásra ajánlott: fotózás, telefonálás, közösségi média, tartalomfogyasztás, közepes hardverigényű játékok.

3. Redmi Note 8T

A legújabb Note 8T a Note 8 némileg javított kiadása. Bár fizikai méretében és súlyában nagyobb lett, az NFC miatt legalább az akku mérete nem csökkent. A fogása még így is kényelmes, a pár mm-es növekedés pedig az ütésállóságot javítja (nagyobb ütéselnyelő zóna) A modell ár/érték arányban a trió legjobbja. Nem fogyaszt sokat, és nem is melegszik, bátran ajánlott aktív mindennapi használatra: fotózás, telefonálás, közösségi média, tartalomfogyasztás, közepes hardverigényű játékok, érintéses fizetés bankkártya nélkül.

A Redmi Note 8 modellcsalád újból egy korrekt szériát kínál a felső-közép kategóriában, mely a mindennapi használatra ideális. A telefonok hardveres teljesítményét a MIUI rendszer szoftveres optimalizációjával egészíti a ki a gyártó, melyhez évekig biztosít frissítést.

A telefonokról videós kibeszélőnket is megnézheted, ezen a linken.
A Redmi Note 8T magyar premierjét pedig ezen a linken.

Árak, elérhetőség (novemberi állapot szerint)

A Redmi Note 8 4+64GB-os változata a nemzetközi webshopokban (a 2019. november 8-i státusz alapján)  kb. 60.000 Ft-ért beszerezhető, amely különböző kuponos konstrukcióban akár még olcsóbban is megrendelhető.
Hazai ára a legnagyobb választékot kínáló webshop esetén (a 2019. november 8-i státusz alapján) 72.990 Ft, melyhez 2 év garanciát, és további kedvezményeket is igénybe vehetünk.

A Redmi Note 8T 4+64GB-os változata a nemzetközi webshopokban (a 2019. november 8-i státusz alapján)  villámakcióban kb. 61.000 Ft-ért beszerezhető.
Hazai ára a legnagyobb választékot kínáló webshop esetén (a 2019. november 8-i státusz alapján) 77.990 Ft, melyhez 2 év garanciát, és további kedvezményeket is igénybe vehetünk.

A Note 8 Pro 6+128GB-os változata a nemzetközi webshopokban (a 2019. november 8-i státusz alapján)  kb. 75.000 Ft-ért beszerezhető, amely különböző kuponos konstrukcióban akár még olcsóbban is megrendelhető.
Hazai ára a legnagyobb választékot kínáló webshop esetén (a 2019. november 8-i státusz alapján) 99.990 Ft, melyhez 2 év garanciát, és további kedvezményeket is igénybe vehetünk. (Az ár frissítésekor raktáron lévő termék, még az olcsóbban kínálat Store-ban elfogyott.)