KezdőlapHírekBrutál jól indult a Redmi Note 11 család értékesítése

Brutál jól indult a Redmi Note 11 család értékesítése

Múlt héten robbant be a Redmi Note 11 család és mellé az új Redmi Watch 2 okosóra. A telefonok és az óra értékesítése ma indult el Kínában, mivel ott ma, nincs munkaszünet. A Redmi Note telefonok mindig is nagyon jól teljesítettek, nem is volt ez másként ma reggel sem.

Redmi Watch 2 eladás
A Redmi Watch 2 hihetetlen jól sikerült okosóra, nem beszélve a kinti alacsony áráról. Ma nehezen kapni ilyen ár/érték arányú hordható okoseszköz a piacon. Erről tanúskodik, hogy csak az óra, 2 óra alatt 10 millió Jüant ~ 473 millió forint bevételt hozott eddig. Ez több mint 28.500 darabot jelent. De még nincs vége, hisz Kínában még csak most jön a nagy bevásárlási lázzal járó 11.11, a Single’s Day. Ez olyan, mint nálunk, vagyis inkább külföldön a Black Friday, csak nagyobb…

5 milliárd jüan bevétel

De ez még mind semmi!!! Ennél sokkal többen csaptak le egyéb termékekre, aminek az össz bevétele több mint 5 milliárd Jüan ~ 243 milliárd Ft volt. Ebből óriási szerepet kapott a nem rég bemutatott Redmi Note 11 család!

Redmi Note 11 család eladott darabszám

A Redmi Note 11 telefonokból csak ma reggel Kínában elfogyott több mint 500.000 darab! A megoszlásról nincs pontos infónk, de az 5 milliárd Jüan-ból csak a Redmi telefonjai több mint 2 milliárdot tesznek ki. Ezt a mennyiséget ráadásul csak 1 óra alatt érte el! Mi lett volna, ha kicsit több telefonnal készülnek, mivel állandóan elfogy az első órákban az újés olcsó telefonok… vagy ez direkt így van megtervezve?

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek