KezdőlapHírekÚjabb 3 hordozható okos eszközt mutatott be a Huami, bemutatjuk a Huami...

Újabb 3 hordozható okos eszközt mutatott be a Huami, bemutatjuk a Huami Amazfit Smart Sport Watch 3 órát.

Folytatjuk a Huami bemutatón napvilágot okos eszközök bemutatását. A GTS óra után következett egy kissé túlzottan gyorsan jött Smart Sport Watch 3, aminek elődje még csak júliusban mutatkozott be. De már a bulvár sajtó el is nevezte gyorsan Stratos 3-nak! 😀
Huami Amazfit Smart Sport Watch 3

Az harmadik széria kinézetben sem különbözik elődjeitől, kerek számlapja, többfunkciós gombokkal az oldalán. De kimondottan csak sportra készült 3-as, ellenben az előző verzió kifinomult és elegáns verzióihoz képest.

Full Moon Display nem az ördögtől való, nem is újdonság, az új órába a Bip-ből jól ismert transzflektív LCD kijelzőt kapjuk, amit tudjuk akármilyen napfényben is kimagaslóan jól látható, hisz a beeső fényt visszaverve tűnik úgy, mintha lenne háttér világítás. Sötétben pedig az állítható LED háttér világítás könnyíti meg a számlap leolvasását. 1.34″ átmérővel és 260.000 színű kijelzővel büszkélkedhet, amire semmi panasz nem lehet és zafír üveg védi.

A harmadik verzióban sem érezhetjük a beépített sport tevékenység figyelését, 19 különböző tevékenység adatait tudja elemezni és kiértékelni, de itt sincs asztalitenisz, csak sima… érdekesség képpen már választhatunk Triatlon, összetett mozgás és síelést is. A pulzusmérést biztosítja a kimagasló minőségű BioTracket PPG és a sportolás közben a pontos mozgásfelismerésért felel a FIRSTBEAT Professional Motion algoritmusa. Vízállósága 5ATM, így úszáshoz is alkalmas a gyártó szerint, bár a besorolás hivatalosan nem ajánlja.

Természetesen beépített GPS segíti a kültéri sport teljesítményünk távját, ráadásul négy műhold rendszerrel, három módban: GPS + GLONASS | GPS + BEIDOU | GPS + GALILEO.

Energiatakarékosság szempontjából a GPS az egyik legtöbbet fogyasztó alkatrész, ha folyamatosan használatban 35 óra működési időt, átlagos módban 5 másodpercenkénti meghatározással 45 óra, míg energiatakarékos módban, percenként mérve, 70 órát menne el az óra. intelligens sport módban az óra teljes üzemideje akár 7 nap, de általános felhasználáskor ez duplája, 14 nap is lehet.

Az óra lelkét 1,2 GHz ARM Cortex-M4, két magos processzor teszi ki, 512 MB RAM társaságában és 4GB háttértárral a zenéknek. Intelligens módban 59.8%-kal csökkenti a fogyasztást, úgy, hogy a a funkciók 80%-át megtartja. Mindemellett az óra alkalmas NFC és Alipay fizetésre, Bluetooth 5.0 pedig egyszerre csatlakozhat a telefonhoz és BT headsethez. Értesítési rendszere nem csak arra figyelmeztet, hogy ha sokat ülünk, hanem a következő edzésre is, hogy ne maradjon ki a sorozatból semmi fontos mozgás.

Az Amazfit Smart Sport Watch 3 két verzióban kapható, a standard verzió, 316L rozsdamentes acél vázzal szerelt, míg az Elit verzió titán ötvözetből készült. Üvegük 9H minőségű zafír üveg és fluorkarbon szíjjakkal. A standard verzió 1.299 Jüan (~53.865 Ft), míg az Elit kiadás 1.699 Jüan (~70.450 Ft) áron kapható Kínában. Egyéb, általunk is elérhető webáruházakban ennél jóval drágábban lesz bevezetve, haza forgalmazásról ne is beszéljünk.

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek