KezdőlapHírekRedmi Note 11 újdonságok

Redmi Note 11 újdonságok

A Redmi Note 11 sorozat első beszámolójában már felröppent pár érdekesség. De a Redmi Weibo oldalán és a cég vezetője, Lu Weibing, kirakott néhány újdonságot.

A Redmi Note soron következő generációja hátrahagyja a megszokott formát és visszatér 2016 körüli, lapos kivitelhez.

Redmi Note 11
Igen, itt is megjegyzem, hogy más márkához is hasonlatos… Na de azóta eltelt pár nap és pár újdonság is kikerült a telefonról.

Új szín: Csendes idő lila

Redmi Note 11 Csendes idő lila

Az új szín, leginkább a nőknek, csajoknak szól. Mélyzöld mellett igencsak impozáns, de még emellé jöhet 1-2 friss és fiatalos szín.

Multifunkciós NFC

Redmi Note 11 NFC

Szerencsére a Redmi új telefonjaiban már alapértelmezett funkció az NFC. Ezzel fizethetünk a kasszáknál, plasztik kártya helyett, nyithatjuk az ajtókat, kapcsolódhatunk eszközökhöz.

Bluetooth 5.2

Redmi Note 11 BT 5.2

A Bluetooth nem is kérdéses egy telefonban, de minél újabb, annál jobb. Nagyobb sebesség, több eszköz, tartósabb kapcsolat, stb.

3.5 mm Jack aljzat

Redmi Note 11 jack

Ugye, hogy néha jól jönne egy Jack füles csatlakozó? Főleg, ha épp töltőn van a telefon és egyszerre a kettő nem megy. Na a Redmi vonal ezt visszahozza, akár a csúcstelókba is!

WiFi 6

Redmi Note 11 Wifi 6

A WiFi 5 szabvány támogatása nagy előny egy középkategóriás telefonban. A drága nagyok persze mind tudják, de az olcsóbb társai nem. Mostantól a Redmi ezt is elhozza minden felhasználónak.

X-tengelyes lineáris motor

Redmi Note 11 X-tengelyes lineáris motor

Ez nem újdonság, pár éve már mindenki használja az X-tengelyes lineáris rezgő motort. Ennek nagy előnye, hogy nem csak 3 opció van előre definiálva (ki, gyenge, erős), hanem kedvünk szerint állíthatjuk be. Nem beszélve a rezgés üteméről…

Játékteljesítmény

Redmi Note 11 játékteljesítmény
Még csak pletykákból tudjuk, hogy a teljes sorozatot az MTK processzorok fogják lefedni. Mivel három telefon lesz a családban, sima, Pro és Pro+, így lehet, hogy három SoC is bekerülhet. Ez még egyáltalán nem biztos. Na de melyiknek lesz olyan teljesítménye, hogy a legismertebb MOBA játékokat, stabil 90 FPS-el lássa el? lehet, hogy csak a Pro és Pro+.

A Redmi Note 11 család bemutatója 2021. október 28-án lesz Kínában, helyi idő szerint 19.00. Ez nálunk 6 órával előbb lesz, tehát 13:00. A YouTube csatornánkon nézhetitek végig velünk a bemutatót, magyar kommentárral. Természetesen a cseten feltett kérdésekre, a legjobb tudásunk szerint, válaszolunk is.

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek