KezdőlapHírekOktóber 28-án jön a Redmi Note 11 sorozat és a Redmi Watch...

Október 28-án jön a Redmi Note 11 sorozat és a Redmi Watch 2

Még ki sem hűltek a Redmi Note 10 sorozat darabjai, amit májusban mutattak be Kínában, máris jön a következő generáció. Ma reggel jelentették be a Redmi Note 11 sorozat bemutatóját, ami 2021. október 28-án lesz Kínában, 19:00 kezdettel.
Az új, kínai Redmi Note 11 sorozatról még sok mindent nem tudunk, de a plakátok alatti bejegyzésekben pár dolog kiderült. A Redmi 6 jelentős frissítést jelentett be az új sorozatra. Az első és legjelentősebb, az az új forma. Egy új dizájn, kinézet, kicsit hasonló valamihez…

Redmi Note 11 sarkok

A RN11 háza kissé lapos és szögletes lesz, a sarkok lekerekítése nagyon hasonlít egyes konkurencia telefonjaihoz. Jó, akkor leírom, tiszta iPhone copy… na de ha ezen túl vagy, akkor szerintem épp itt volt az ideje valami hasonlónak.

Redmi Note 11 teteje

A telefon teteje már sok mindenről árulkodik. A legszembetűnőbb, a a a szinte minden, kezdve a JBL sztereó hangrendszertől a 3.5 mm Jack fülhallgató csatlakozóig, infra és a felső mikrofon már alap. Na de az is egyértelmű, hogy a szelfi kamera lyuk közép lesz és nézd csak meg jobban! Hol van a beszéd hangszóró? Eddig a keret és a képernyő között helyezkedett el, előre nézve. De ebben felfele néz, így a képernyő és a keret között nincs semmi, így brutál vékonynak fog tűnni.

Redmi Note 11 kamera

Azt pontosan még nem tudni, hogy a képen melyik verzió van, de a pletykák szerint a sima RN11 50 MP főkamerával fog rendelkezni, míg a Pro, 108 MP érzékelővel. Előlapi szelfi kamera is imígyen változik, a simában 13 MP, míg a Pro-ban 16 MP fog helyet foglalni. Az ujjlenyomatolvasó a szokásokhoz híven a bekapcsológomb alatt lesz.

További pletykák arról is szólnak, hogy az RN11 sorozat a MediTek lapkakészletét fogja tartalmazni, a sima a Dimensity 810-et, míg a Pro a Dimensity 920-at. Akkumulátor terén minden modellben 5.000 mAh foglal helyet, de változatos töltési technikával. A Redmi Note 11 ehhez az aksihoz 33 W gyorstöltést kapott, a Pro 67 W. Van egy állítólagos Por+ ami megkapja a HyperCharge technológiát és 120 W energiával tolja teli az akkumulátort.

Redmi Watch 2
A telefonok mellett bejelentik a Redmi órák második generációját. Az óráról csak annyit lehet tudni, hogy ez is sok mindenben lesz jobb, mint az előző. Ilyen a képernyő, a dizájn, sportmódok, egészség figyelés és az ár. Az előző Redmi óra 1.4″ 320×320 pixel kijelzővel rendelkezett,  akár 10 napos akku időt ígért, 5ATM vízállóság és GPS volt benne. Ennél jobb lesz, jobb áron? Itthon Mi Watch Lite néven kaphattuk meg, remélhetőleg ezt is megkapjuk, Xiaomi Watch Lite 2 néven. Vagy valami más… az sem lenne baj, ha eredeti néven jönne.

Ha kíváncsi vagy a bemutatóra, akkor iratkozz fel a YouTube csatornánkra, mert élőben fogjuk közvetíteni, magyar kommentárral!

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek