Az egyik tanúsítvány, amellyel az okostelefonoknak elsőként kell rendelkezniük, mielőtt több országban elindulnának, a szingapúri IMDA. A napokban ez a szervezet jóváhagyott egy M1902F1G modellszámú mobileszközt (úgy gondolják, hogy ez a Xiaomi Mi 9 lesz).  Egy másik eszközt is jóváhagytak M18F6LG számmal, amit Redmi 7-ként említenek. Ez a lista önmagában nem tartalmaz semmilyen információt erről a mobilról, azonban a korábbi modellekhez hasonlóan számíthatunk belőle nemzetközi kiadásra is.

Mi várható a Redmi 7-től?

Januárban a Xiaomi vezérigazgatója, Lei Jun bejelentette hogy a Redmi 7  széria 700 jüan (29.000 Ft) és 800 jüan (33.000 Ft) közötti áron várhatóEz egy olcsó eszközt jelent, különösen a nagytesó, a Redmi Note 7 árának függvényében. A Redmi Note 7 ára Kínában  999 jüan (42.000 Ft). Spekulációk szerint a Redmi 7 sorozat olyan típusokat jelenthet, mint a Redmi 7A, a Redmi 7 és a Redmi 7 Pro.  Ezek az infók egyelőre csak pletykák.
Ezek a pletykák ezen eszközök korábbi verzióira épülnek, mint például a Redmi 6A, a Redmi 6 és a Redmi 6 Pro. Tavaly decemberben egy videót láthattunk a YouTube-on, melyen a Redmi 7 Pro koncepciója volt. A videó szerint a Redmi 7 Pro kijelzője vízcsepp notch-al rendelkezik. A “Pro” modellek esetén megszokott kettős kamera már nem jelet újdonságot, valószínűleg a felbontás lesz nagyobb a belépő modellekhez képest. Az eddigi képek azonban csak ügyes Photoshop alkotások, valós készülék egyelőre nem létezik. (ugye a Redmi már nem narancssárga dobozt használ)

Hardveresen még nem tudni, hogy az MTK processzorait, vagy a Qualcomm belépő kategóriás processzorait választja a gyártó. Bízzunk menne, hogy az SD625 végleg nyugdíjba vonul, helyét valami frissebb fejlesztés veszi majd át.
Redmi 7 bemutatására még semmi konkrét időpont nincs. A Redmi 6-os széria 2018 második negyedévében érkezett. De mivel az elmúlt években sem várták meg az évfordulót a modellváltással, idén is hamarabb, még az első negyedévben várható Redmi 7 bemutatása. A Redmi különálló márkaként változtathat stratégiáján, és okozhat meglepetéseket a következő hetekben.
Nem lennénk meglepve, ha mondjuk pont az MWC-n jelentenének be valami újat. 2 hét múlva kiderül 😉