- Hirdetés -
()

Folyamatosan érkeznek képtelennél képtelenebb pletykák világszerte, de a mostanit a kiszivárogtató nagyon ism komolyan gondolja. A Xiaomi 14 európai ára egy görög techportálon szivárgott ki, és megerősíti, a Pro verzió hiányát.

[PLETYKA] Kiszivárgott a Xiaomi 14 európai ára és nem jön Pro verzió

A görög Techmaniacs oldalára került fel egy cikk, miszerint kiderítették a Xiaomi 14 európai értékesítésének dátumát és árát. Emellett belső infókból megtudták, hogy valóban nem lesz a Xiaomi 14 Pro elérhető hivatalosan Európában. Ezzel lehet olyasmi a törekvésük, hogy az öreg kontinensen fokozatosan kivezetik a Pro vonalat és az Ultra lép a helyébe?

A Xiaomi 14 sorozatot, mint azt már hivatalosan is megtudtuk, február 25-én mutatja be a Xiaomi, Barcelonában. A techportál szerint az európai értékesítésre február 29-én kerül sor, a szokásos felületeken és üzletekben. A magyarországi megjelenés csak ezután várható és persze az értékesítés is később valósul meg.

Európa szerte változhatnak a megjelenő termékek ára, így nem biztos, hogy minden európai országban is annyiba fog kerülni a Xiaomi 14, mint Görögországban. A cikk szerint a Xiaomi 14 12/512 GB változata 1099 € ~ 425.000 Ft lesz. Gyorsan hozzáfűzném, hogy a cikk szerzője, azóta törölte a számot a cikkből és csak XXXX-vel helyettesítette. Ez több dolgot is jelenthet. Vagy pontos az infó és a Xiaomi görög képviselete vetette le, vagy csak hamis infó volt és jobb volt törölni.[PLETYKA] Kiszivárgott a Xiaomi 14 európai ára és nem jön Pro verzió

Xiaomi 14 főbb specifikációja

A Xiaomi 14 egy nagyon erős telefon, 6.36 hüvelykes LTPO OLED képernyővel, 1200 x 2670 pixeles felbontással, 120 Hz-es HDR10+-val és 3000 nites csúcsfényerővel rendelkezik. Szívében a Snapdragon 8 Gen 3 dobog 4 nm-es technológiával, míg a kamerarendszer a következő:

    • 50 MP, f/1.6, 23 mm (széles), 1/1,31″, 1,2 µm, kétpixeles PDAF, lézeres AF, OIS
    • 50 MP, f/2.0, 75mm (telefotó), PDAF (10cm – ∞), OIS, 3.2x optikai zoom
    • 50 MP, f/2.2, 14 mm, 115˚ (ultraszéles)

Akkumulátorból a 4610 mAh-s kapott, 90 W-os gyors vezetékes töltéssel, 50 W-os vezeték nélküli és 10 W-os fordított vezeték nélküli töltéssel.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -