- Advertisement -
()

Breaking News

Megszakítjuk a vasárnapi sziesztát egy pár órás friss hírrel a Note3 frissített specifikációjáról.

MIX2 – Mégis Snapdragon 836, 8GB RAM, ultrahangos ujjlenyomat-szkenner az üveg burkolat alatt…

Note3 – SD 835, 5.8″ OLED panel 6/8 GB RAM…

Nincs napszak az elmúlt héten, amikor épp ne újabb szivárogtatás kerülni ki a közelgő MI MIX 2 specifikációiról. Állítólag az alábbi képek egy Xiaomi konferencián készültek. A PPT fájlok kockái között érdekes adatokat látunk. A héten maga a Qualcomm cáfolta, hogy egyáltalán létezne egy SD 835 tuning processzor, azaz a Snapdragon 836. Viszont sokak Google Pixel 2-t is hírbe hozták ezzel a procival.

Tehát a képek hitelessége kérdéses, viszont van egy jó hírünk. Már csak kettőt kell aludni, és mindenre fény derül.
További új infó, hogy a Xiaomi tartogat még újdonságokat más funkciók esetén is.
Egyik ilyen, az üvegbe ágyazott ultrahangos ujjlenyomat-szenzor. Bár a CrucialTec, egy dél-koreai biometrikus technológiai vállalat, korábban bejelentette, hogy a Xiaomi nem fogja használni ezt a technológiát idén, talán ez is csak egy jól szervezett marketing. Bízunk a Xiaomiban, hogy olyat villant hétfőn, amitől még az Apple-nek is leesik az álla kedden. Egyébként a biometrikus szenzor a káva alsó részébe is kerülhet, a kijelzőtől lefelé.

Harmadik adag információ, hogy a Xiaomi Mi MIX 2 8 GB RAM-ot, 128 GB UFS 2.1 tárolót, 4G+ kapcsolatot, NFC-t, 4500mAh akkumulátort kap. Támogatja a 685Wh töltést, hátul kétlencsés kamerával (Sony IMX386 és Samsung S5K3M3 ugyanaz a kamera, mint a Xiaomi Mi 6-ban), és 6 hüvelykes keret nélküli kijelző (95%), HiFi hang. Az írisz azonosítás már csak hab a tortán.

And the MIX 2 ára is szerepel a képen. Ez $632, ami nettó 161.000 Ft. Várhatóan drágábban nyit, mint elődje, a Mi MIX

Van egy olyan érzésünk, hogy a forrás összegyűjtötte a legjobb tulajdonságokat, melyekről eddig pletykáltak, és csinált belőle egy PPT prezentációt. Ezek hitelessége tehát erősen kérdőjeles.

Note3

Egészen friss információkat kaptunk a holnap bemutatásra kerülő Note3 kapcsán.
A korábban pedzegetett SD 660 helyet úgy tűnik, mégis SD 835 SoC, Adrenao 540 GPU-val a motorháztető alatt. A kijelző is nagyobb, 5.7-5.8″ edge AMOLED (QHD?) panel lesz. Nugát alapú MIUI9, 128GB/256GB UFS 2.1 fix háttértár, 6GB/8GB RAM, fix 4070 mAh akku. Ami végképp hihetetlen, az a 23MP-es kamera. Ráadásul ugye kettős kamerát kap, akkor hogy is van ez?
Az első 16MP szelfi kamera már hihetőbb.
A Qualcomm Quick Charge 4.0 gyors töltési technológia megléte hatalmas piros pont.

A pletykák szerint a Xiaomi Mi Note3 6GB ára (599 dollár) nettó 152.800 Ft, míg a 8 GB-os változat (699 dollárba) nettó 178.200 Ft-ba kerül. Source: www.mobileindian.com

Tehát totális a káosz, sok az ellentmondás a Note3 kapcsán is, nemcsak a MIX2 esetén.
Lényegében ami biztos, hogy holnap bejelentik. A többi a magyar idő szerint reggel 8 órától (várhatóan 3 órás) rendezvényen kiderül.
Az eseményekről elsőként rajen kolléga fog benneteket tájékoztatni minden ismert csatornán.

Ami viszont nem pletyka, hanem tény, az az alábbi képanyag a Note3 kampányból:

A látott reklám kihelyezések vélhetően töredékei annak grandiózus reklámhadjáratnak, mellyel a Xiaomi letámadta Kínát és Indiát.

 

How useful was this post?

Click on a star to rate!

Average rating / 5. Number of votes:

No votes so far! Be the first to rate this post.

Since you found this post useful...

Follow us on social media!

Sorry this post was not useful for you!

Fix this post!

Tell us, how can we improve this post?

- Advertisement -