Beigazolódott a mai pletyka, valóban Snapdragon 660 lesz a Xiaomi Mi Note 3 telefonban!

1655
- Advertisement -

Alig pár órája írtunk a Mi Note 3 lehetséges specifikációjáról, máris lelepleződött egy a csomagjáról kiszivárgott fotó alapján. Most nem Weibo-n kaptuk a fülest, hanem Twitteren @mmddj_china felhasználótól és valóban a Note 3 doboza van a képeken!

A csomagoláson jól látszik, hogy ez már bizony a bolti verzió, vagy egy viszont eladónál vagy a Xiaomi saját boltjában készülhetett a fénykép. A doboz kinézete nem követi a megszokott Xiaomi csomagolást, átvették az új, letisztult dizájnt a Redmi Note 5A dobozáról.

A második kép a doboz hátuljáról készült, melyen jól olvasható az eddigi pletykák hivatalos megerősítése. A processzor valóban Qualcomm Snapdragon 660 lesz, 6GB RAM és 128GB háttértár társaságában.

A további paraméter is beigazolódik, üveg hátlapja lesz, 16MP elülső kamerája, míg hátul dupla lesz mint az Mi6-ban. Viszont kivették a 3,5″ Jack aljzatot, mivel van a csomagban egy USB-C átalakító… ehh

A további feltételezett paraméterre nem kaptunk megerősítést, úgy mint az akkumulátor, a képernyő mérete, a hátsó kamerák felbontás, NFC megléte, stb.

A Xiaomi Mi Note 3 bemutatója szeptember 11-én helyi idő szerint reggel 8-kor kezdődik, tartsatok velünk a facebook oldalunkon élőben közvetítünk, ahogy tudjuk, kirakjuk a legfrissebb infókat, képeket.

- Advertisement -

COMMENT ON THE ARTICLE