The Mi6 has been snapped up again in no time!

473
- Advertisement -
()

A Xiaomi Mi 6 a mai nap második kínai villám értékesítésen van túl. Ezúttal a Xiaomi egy másik módszert alkalmazott, és a villám értékesítést három részre különítette el, az első eladási rohamot 10:00 órakor, a második részt a délután 2 órakor, míg a harmadik rész 20 órakor tartották.

A villám értékesítés három részre osztása lehetővé tette a rajongóknak, akik sikertelenül próbálkoztak az első villám-értékesítésben, megpróbálhatják újra szerencséjüket a második értékesítésben, valamint a harmadikban. Ettől eltekintve azt is sugallja, hogy a Xiaomi növelte a Mi 6 állományát, bár általában nem kapjuk meg az egyes villám eladások során értékesített mennyiséget. Azonban a villám értékesítés egyidejűleg zajlik a Xiaomi hivatalos honlapján, a Jingdong, a Lynx és a Suning Tesco-nál, így mind a négy platformon három felvételen megy az értékesítés az Mi 6-os készletének növekedésével.

A készlet növekedése ellenére a Mi 6 készlete még mindig nem elegendő ahhoz, hogy kielégítse a keresletet, mivel még mindig elfogyott az összes villám értékesítésen. Meg kell jegyezni, hogy csak a 6GB + 64GB Jet Black változata vásárolható meg 2499 jüan áron. Míg azok, akik a 6GB + 128 GB-os verziót szeretnék, amelyet 2,899 jüanért értékesítenek, május 6-ig várniuk kell, amíg a eljut a Xiaomi boltokba.

How useful was this post?

Click on a star to rate!

Average rating / 5. Number of votes:

No votes so far! Be the first to rate this post.

Since you found this post useful...

Follow us on social media!

Sorry this post was not useful for you!

Fix this post!

Tell us, how can we improve this post?

- Advertisement -

COMMENT ON THE ARTICLE