- Advertisement -
()

Úgy tűnik, hogy a Xiaomi mégsem tett le a Xiaomi Redmi Note 5 telefonról, mivel két új Xiaomi telefon kapta meg a CCC tanúsítványt – ami olyan Kínában, mint nálunk a CE jelölés – MET7S és MEE7S kódnéven.

A MET7S és a MEE7S modellszámmal rendelkező telefonokat a Xiaomi Communications Technology Co. Ltd. 2018. január 8-án regisztrálta, ezek azok a modellszámok, amelyeket akkor lesznek biztosak, amikor a TENAA oldalán is látni fogunk.

Ha még emlékeztek, a Xiaomi a Redmi 5 Plus, MEE7 és MET7 kódnéven kerültek nyilvántartásba, a Redmi 5 pedig MDT1 és MDE1. Ebből következtethetünk, hogy a Redmi Note 5 valószínűleg a Redmi 5 Plus-hoz hasonló készülék lesz, ugyan úgy két verzióval. Az előző pletykák szerint a Redmi Note 5 nem más mint a Redmi 5 Plus felturbózott változata lesz és a Snapdragon 625 helyett a még be nem mutatott 632 lesz benne és minden más ugyan az. A pletykák arról is beszélnek, hogy megtartják a jó öreg szokásokat és Indiában kerül bemutatásra, mint a Redmi Note 3 és Redmi Note 4 is.

Ezzel együtt csak remélni merjük, hogy idén már szakítanak az eddigi módszerrel, miszerint kiadják keleti régióra hangolva és majd később jön a Global verzió, ami tudni fogja a misztikus B20/800mHz frekvenciát.

How useful was this post?

Click on a star to rate!

Average rating / 5. Number of votes:

No votes so far! Be the first to rate this post.

Since you found this post useful...

Follow us on social media!

Sorry this post was not useful for you!

Fix this post!

Tell us, how can we improve this post?

- Advertisement -