- Advertisement -
()

A Mi Band 2-vel létrejött partnerség kezdetétől a Huami Technology cég elnyerte és megszerezte a Xiaomi-t is, amely hatalmas sikert aratott a világ minden táján. A Huami által gyártott sportórákat mindig kitűnő minőségű / ár arány jellemezte és ezt különösen az AmazFit BIP-ről, de az AmazFit Smartwatch Pace-ről is tanúsítjuk. A Huami bizonyos értelemben független, ezért fejlesztői új termékekre koncentrálnak, ideértve a közelgő kiadást is, az AmazFit Smartwatch 2-őt, bár megfelelőbb lenne sportóra néven.

Az információ közvetlenül a cég Weibo profiljáról származik, amelyből kiderül, hogy holnap, december 6-án elindul a legismertebb óra második generációjának “vak” előrendelhetősége. A Weibo-ról való bejegyzés nem sok mindent árul el a termékkel kapcsolatban, kivéve, hogy ez lesz a zászlóshajója a következő évre és 16 hónapra volt szüksége az új AmazFit Smartwatch 2 kifejlesztéséhez. Az első modellt 2016 augusztusában mutatták be, de még nem világos, mennyi időbe telik az új eszköz végső érkezése, még akkor is, ha a cég bejegyzéséből tudjuk, hogy december 12-én 19:00 órakor kerül sor a hivatalos bemutatóra. Mindenesetre a jelenlegi modellhez képest valószínűleg javulni fog, érdemes megvárni!

Az Amazfit Sports smartwatch 1,34 hüvelykes átmérővel, 22 mm-es gyorsan cserélhető izzadságmentes szíjjal, karcolásálló kerámiakerettel, IP67 minősítéssel, 1,2 GHz-es kétmagos processzorral, 512 MB RAM-mal, 4 GB RAM-mal, Bluetooth 4.0 Low Energy és WiFi-vel látta meg a napvilágot és 799 yuan (120 dollár) ára volt a bevezetéskor. A második generációnak ennél többet kell nyújtani, kicsit erősebb hardver, talán bővíthetőség és/vagy SIM foglalat. Bár ha nyitható az óra, akkor a vízállóság kerülhet bajba, de reméljük azt is megoldják. Szoftver téren a Google rendszeréről csak álmodunk, akkor lenne csak igazán nagy dobás, hisz a felület és megannyi appal bővíthető lenne.

Ti mit vártok el egy új, mindennél jobb okosórától?

How useful was this post?

Click on a star to rate!

Average rating / 5. Number of votes:

No votes so far! Be the first to rate this post.

Since you found this post useful...

Follow us on social media!

Sorry this post was not useful for you!

Fix this post!

Tell us, how can we improve this post?

- Advertisement -