- Advertisement -

A Google Térkép Utcakép nézetében egy kezeslábasba öltözött, fej és végtag nélküli figura riogatja az internetezőket. 

A Google térképszolgáltatása számtalan furcsa és meglepő képet tárt már elénk, kukába szorult gyereket, lopakodó nehézbombázót and szellemeknek tűnő figurákat – hogy csak néhányat említsünk a sok közül. Ezúttal is egy igencsak szokatlan dolgot sikerült kiszúrni az egyik éles szemű internetezőnek a virtuális térképen: egy kezeslábasba öltözött, fej és végtag nélküli alakot, aki fel-alá grasszál New York utcáin.

google térkép fej nélküli
Fotó: Reddit/ Google Maps

A különös figura a Brooklynban található Navy Yard nevű ipari komplexum körül tűnik fel, és különféle pózokban látható, az egyik képen például éppen bolondozik, táncol.

google térkép fej nélküli
Fotó: Fotó: Reddit/ Google Maps

Hogy ki vagy mi lehet a megmagyarázhatatlan jelenség, arról nem tudni, de a képek láttán természetesen egyből beindult az internetezők fantáziája. El is kezdték megosztani egymással az elméleteiket a Redditen, az egyik kommentelő például megjegyezte, hogy a figura a Hollow Man nevű kitalált filmes szörnyre emlékeztet. A brit Daily Star according to a felvételek még 2019 májusában készültek, de csak most szúrta ki őket valaki.

google térkép fej nélküli
Fotó: Reddit/ Google Maps

Nem ez az egyetlen hír a Google Térkép háza táján: nemrégiben egy óriási kínai propaganda üzenetet is találtak az oldalon, amit a Kínai Népköztársaság egykori teljhatalmú vezetőjének, Mao Ce-tungnak címeztek.

- Advertisement -

COMMENT ON THE ARTICLE