A brit Daily Star két különös esetet osztott meg, amikor az internetezők  szellemeknek tűnő gyerekekre bukkantak a Google Térképen. 

Nem ez az első és valószínűleg nem is az utolsó alkalom, hogy a Google Térkép, pontosabban, a Street View, azaz az Utcakép szolgáltatásával valaki valamilyen különös, megmagyarázhatatlan dologra bukkan. A Daily Star most két új esetet osztott meg a nagyközönséggel, amikor valakik szellemgyerekeknek tűnő figurákat szúrtak ki a térképen.

Az első felvétel az Egyesült Államok észak-karolinai Asheville városában készült, és egy eladó ház látható rajta, amely előtt egy kisfiú játszik az autójával. Egyesek szerint ez az ijesztő fotó ékes bizonyítéka annak, hogy létezik túlvilág.

google térkép gyerekek

A második felvétel a texasi Martha Chapel temetőben készült, és ha lehet még rémisztőbb jelenetet ábrázol, mint az első. A fa mögött közvetlen egy halovány bőrű kislány arca látható, a távolban pedig egy titokzatos köpenyes személy leselkedik a sírkövek között. Az internetezők szerint a kislány egy nyugtatan lélek lehet, aki itt ragadt a Földön.

google térkép gyerekek