Global beta testers wanted for Redmi 5, Redmi 5 Plus and Redmi Note 5 Pro

1421
- Advertisement -

Még tavaly került sor a Redmi 5 és redmi 5 Plus bemutatására Kínában és az azóta érkező telefonok rendre zárt beta stabil rommal érkeztek, amiket frissíteni sem lehetett, vagy tégla lett a teló. Sőt bootloadert sem lehetett nyitni csak kínai IP címről. Nagy nehezen kiadták még a kínai ünnep előtt a publikus stabil romot, amit persze nem lehetett felrakni a meglévőre és csak nyitott bootloaderre ment fel.

A sok herce-hurca, az indiai nyitás és bemutató után tegnap végre elkezdtek toborozni Global Beta tesztelőket. Mivel fejlesztői rom sem volt, amivel nyitni lehetett a bootloadert, kínai fejlesztőit kellett feltenni és azzal nyitni, majd fel a stabil. Ha végre kijön a global fejlesztői, utána már azzal is lehet nyitni és az új Redmi sorozat tulajok élvezhetik a legújabb funkciókat és fejlesztéseket.

Beta tesztelőnek itt jelentkezhettek, ha az alábbi feltételekkel:

Jelentkezési határidő:

  • 2018.03.01.

Jelentkezési feltételek:

  • Régió: Minden régió
  • Kommunikáció: Angol
  • Kommunikációs eszköz: QQ (Nincs más alternatíva)
  • Eszköz: Redmi 5, Redmi 5 Plus, Redmi Note 5 Pro
  • Egyéb feltételek: a legfrissebb Global fejlesztői rom használata, romok tesztelése és megismerése, fórum aktivitás, QQ-n tartani a kapcsolatot a többi tesztelővel

A jelentkezést csak a MIUI Fórum appon keresztül fogadják el, ennek mikéntje a fenti linken olvasható, minden le van írva.

A leendő Redmi Note 5 Pro tulajoknak is felettébb jó hír, mire a telefont megkapjátok már javában megy a háttérben a Global fejlesztői rom tesztelése és hamarosan meg is kapjátok. Reméljük mire hozzánk is elér tesztre, már azzal mutathatjuk be nektek!

- Advertisement -

COMMENT ON THE ARTICLE