- Advertisement -
()

Indonézia azon piacok közé tartozik, ahol a Xiaomi hivatalosan is jelen van. Nem a legnépszerűbb piaca a gyártónak, de foglalkozik az indonézekkel is, beszám,oltunk róla, hogy saját Mi Store-juk is van. Ott főként a megfizethető, belépő kategória a népszerű, melyeket egyedi akciókkal is támogat. Ennek eredményeképpen az ország egyik legismertebb márkájává vált. Ráadásul rögtön két okostelefonja is díjat nyert. Ezek a telefonok a Xiaomi Redmi 5A és a Mi A1.
Ahogy a szóvivő elmondta, a Xiaomi Redmi 5A az indonéz okostelefon-piacot átalakította a megfizethető ára, és nagy teljesítménye miatt. Ami a Xaiomi Mi A1-et illeti,ez az első Xiaomi telefon, mely részt vesz a Google One programban. Így adott a tiszta Android, valamint a megfelelő teljesítmény, és a kettős kamera modul.

A Xiaomi Redmi 5A értékesítése 2017 december 20-án indult Indonéziába. Egy 5 hüvelykes képernyővel rendelkezik, 720p felbontással, Snapdragon 425 processzort, 2GB RAM-ot, 16GB natív tárhelyet, 5Mp szelfi kamerát, 13MP hátsó kamerát és 3000mAh akkumulátort tartalmaz. $74 a helyi ára.

Ami a Xiaomi Mi A1-et illeti , 2017 szeptember 21-én indult az értékesítése az indonéz piacon. Decens hardverrel rendelkezik, úgy mint az 5,5 hüvelykes 1080p-s képernyő, Snapdragon 625-ös processzor, 4 GB RAM, 64 GB belső tároló, 12 MP dupla kamera, 5 MP elülső kamera, 3080 mAh akku, Android One rendszerrel. Kivéve a dobozból, azonnal használható, csupán a Google fiókot kell beállítani. Mindez $ 215-ért.

A Xiaomi 2014-ben kezdte meg az értékesítést Indonéziába. Több modell is képviseltette magát a piacon. Közülük megemlíthetjük a Xiaomi Redmi Note 5A-t, a Xiaomi Mi 5X-et is, de már kapható a Redmi Note 5 is. Eddig csupán ez a két modell nyert egy díjat. Gratulálunk hozzá!

How useful was this post?

Click on a star to rate!

Average rating / 5. Number of votes:

No votes so far! Be the first to rate this post.

Since you found this post useful...

Follow us on social media!

Sorry this post was not useful for you!

Fix this post!

Tell us, how can we improve this post?

- Advertisement -