Redmi Note 11T Series launch date announced

261
- Advertisement -
()

Kínában úgy látszik, nem tudnak elnyugodni és kevésnek tartják a Redmi Note 11 sorozat család tagjainak a számát. A Redmi Note 11T sorozatról már tudunk 1-2 hete, de eddig semmi nem derült ki róla a pletykákon kívül. Ma a Redmi el is árult jó pár infót a telefonokról.
Amit már biztosan tudunk a Redmi Note 11T sorozatról, hogy 2022. május 24-én mutatják be, Kínában 19:00-kor, ami nálunk 13:00. A telefon bemutatóját végig nézhetitek velünk a Youtube csatornánkon és csatlakozhattok is a beszélgetéshez, a Xiaomi közösségi Discord csatornán.

Lesz sima Note 11T / Pro / Pro+ telefon, ez is kiderült már a közzé hivatalos plakátokról. De az is, hogy a Redmi Note 11T Pro+ telefonban, MediaTek Dimensity 8100 SoC lesz. Ezzel együtt jár a legmodernebb LPDDR5 memória, ami 50%-kal jobb teljesítményt nyújt, mint a Redmi Note 10 Pro. A nagy teljesítményhez nagy hő is jár és mint tudjuk, a Redmi élen jár a hűtésben. Még a Xiaomi is elbújhat mögötte… Nem bízzák a véletlenre, hét rétegű, több anyagból álló VC hűtést fognak alkalmazni, mely 32%-kal jobb, mint ami a Note 10 Pro-ban volt.

Tartsatok velünk jövőhéten kedden, 13:00-tól a Youtube csatornán and Server Discord!

How useful was this post?

Click on a star to rate!

Average rating / 5. Number of votes:

No votes so far! Be the first to rate this post.

Since you found this post useful...

Follow us on social media!

Sorry this post was not useful for you!

Fix this post!

Tell us, how can we improve this post?

- Advertisement -

COMMENT ON THE ARTICLE