KezdőlapHírekKiszivárgott a Redmi Note 10 / Pro / Max

Kiszivárgott a Redmi Note 10 / Pro / Max

A Redmi következő Note sorozatának megjelenése már a küszöbön van, Indiában fog elindulni, majd jön Európába és hazánkba is. Az új telefoncsaládról még sok mindent nem tudunk, sok a pletyka, de a valós infók még váratnak magukra. De hogy fog kinézni, máris mutatjuk!
A Redmi Note 10 Pro doboza. Elsőre talán nem tűnik valósnak, de tovább kutakodva valós képeket is találtam az új telefonról. De mire is hasonlít?

Az indiai reklám filmből derült ki a legtöbb minden a telefonról, amiben azért még jól kivehető, hogy valóban így fog kinézni a Redmi Note 10 Pro telefon. Na de még nincs vége!

Na hát ez sem a világ legjobb minősége, de már tisztán látszanak a vonalak, kamera sziget és kijelző, szelfi kamera lyuk. Szóval így fog kinézni, de még most sincs vége. A végére jöjjön egy kis pletyka.

A pletykák szerint három Redmi Note 10 verzió lesz. A sima mellett Pro és Pro Max. Mind a három variáns öt féle színben lesz, 4/6/8 GB memóriával és 64/128 GB háttértárral. Képernyője mindegyiknek IPS LCD lesz, csak a Pro és MAX ebből is a jobbat kapja, 120 Hz frissítéssel. A sima Qualcomm Snapdragon 678 procit, míg a Pro és Max SD732G vagy 768G lehet. Persze kamerában is különbözni fognak, a sima 48 MP, a Pro 64 MP, míg a Max 108 MP szenzort kaphat.

2021. március 4-én minden kiderül!

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek