Xiaomi MiJia 360 °-os Smart WiFi IP kamera – Bemutató

4398
- Hirdetés -
()

A Xiaomi MiJia Smart Home 360​​°-os kamera egy vezérelhető hálózati kamera. A Mi Home alkalmazással vezérelve képes automatikusan elforogni a tengelye körül 360 fokkal, függőlegesen pedig néhány fokkal. A 100,2 fokos nagylátószögű kamerájával kombinálva lehetővé teszi a környezet teljes körű megfigyelését a helyiségben.
A Xiaomi MiJia Smart Home 360 ​°-os kamera nem konzolos kialakítással rendelkezik, így az intelligens otthoni alkalmazással szabadon beállítható a felvétel ideális szöge.
Ez a kompakt, fémkeretes IP kamera lehetővé teszi az otthon felügyeletét a WiFi hálózathoz való csatlakozással. A dedikált alkalmazás segítségével megtekinthetjük az élő videó (streaming) képét, és forgathatjuk a kamerát, mind kézi, mind automatikus módban. Mozgáskövetésre is beállíthatjuk. A beépített infravörös LED-eknek köszönhetően éjjeli módban is használható.
A kamera egységet egy Ambarella S2LM képfeldolgozó chip, egy OV szenzor, és egy 3,6 mm-es objektív alkotja (6 lencsével, F/1.8 apertúrával). Ezek a funkciók lehetővé teszik az 1080p videó felvételét, még sötét környezetben is, 4x digitális zoom lehetőséggel. A beépített mikrofonnak és a hangszórónak köszönhetően interakcióba léphetünk a helységben lévő emberekkel. A fejlett DSP feldolgozási technológiának köszönhetően a MIJIA csapat kiváló hangminőséget ért el, így kellemes hangot hallhat bosszantó zavarok és zajok nélkül.

A Xiaomi MiJia Smart Home 360°-os kamerával mindig biztonságosan és érthetően kommunikálhat a családjával. Még baby monitornak is használhatjuk, vagy nagyobb gyerkőcökkel videochat-et intézhetünk, miközben fizikailag máshol vagyunk.  A 10 infravörös LED-nek köszönhetően – amelyek automatikusan bekapcsolnak sötétedés esetén – sosem kell aggódnunk,  hogy mi történik otthon vagy az irodában.

A fejlett képelemzési algoritmusok segítségével a kamera pontosan rögzítheti a mozgó objektumot. A felvétel beállítható úgy, hogy mozgás érzékelése esetén rövid, gyorsított videókat készítsen, melyeket el is küld a részünkre.
Jelenlegi ára akcióban $60.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -