- Hirdetés -
()

A napokban felpörögtek az események, egyre több hírt adtunk a közelgő belépőszintű okostelefon megjelenéséről, a Xiaomi Redmi 5A-ról. Mint azt írtuk, hihetetlen alacsony áron megjelenő (90$), ám tudásban nem olyan alacsony készülék, a Redmi 4A-hoz képest is kedvezőbb árcédulával startol el 20-án.

A Redmi 4A-hoz képest belsőben nem fog sok változást hozni, külsőben már annál inkább, mivel fém házzal kapjuk ezért az árért. A másik különbség a kamerában rejlik, az elődhöz képest a Redmi 5A egy 13MP f/2.2 kamerát kap, mely rendelkezik a Phase Detection Auto Focus funkcióval (PDAF), ami biztosítja a jobb képminőséget az elődhöz képest. A Redmi 4A sem szégyenkezhetett a kamerája miatt, főleg ilyen áron.

A Xiaomi elnöke, Lin Bin osztott meg pár képet, amit az új Redmi 5A kamerájával készített és osztott meg Weibo hálózatán. A képek nem teljes méretűek, a facebook-hoz hasonlóan a Weibo is lebutítja, de ahhoz képest még egész jók. Nem beszélve, hogy milyen értékű telefonról beszélünk. Bár a képek természetes fény mellett készültek, arról nem tudhatunk, hogy beltérben vagy sötétben mit fog produkálni.

Az elővételek már elindultak, nem olyan eget rengető haszonnal, láttunk már 109$-os árat is. Reméljük 20-a után beindulnak az ismertebb oldalak és kedvező áron kínálják a Xiaomi új alacsony költségvetésű telefonját. Hazai boltokba még várni kell a megjelenésre, de azt is várjuk türelmetlenül!

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -