Megszűnik a Xiaomi biztonsági kamerák ingyenes felhőtárhelye is!

4682
- Hirdetés -
()

A Xiaomi tavaly év vége fele beszűntette a felhőszolgáltatását a képek és videó fájlok tolására. Ennek a korlátozásnak az USA és Európa is áldozatául esett, majd jött India és csak néhány keleti országokban maradt meg. A Xiaomi idén év elején bejelentette, hogy nem csak a saját fényképeink és videóink tárolását függeszti fel véglegesen, hanem a biztonsági kamerák ingyenes felhőszolgáltatását is!

Megszűnik a Xiaomi biztonsági kamerák ingyenes felhőtárhelye is!

Sokáig a világ össze kamerájához 90 napra való ingyenes tárhelyet kaptak a biztonsági kamera felhasználók, majd ezt csökkentették 7 napos görgető tárhelyre. 2023. március 31-től megszűntették a teljes szolgáltatást Indiában és ez most már felbukkant az európai felhasználóknál is, sőt itthon is!

Xiaomi India felhívása

“Kedves Xiaomi Camera felhasználók!

Köszönjük, hogy továbbra is támogatja a Xiaomi kamerákat. Vállalkozásunkban bekövetkezett változás miatti fejlesztés és ennek megfelelő üzleti beállítás, az otthoni felügyeleti rögzítő szolgáltatás 2023. március 31-én megszűnik. Az otthoni megfigyelési videókat a továbbiakban nem rögzítjük ezen idő után. Az elmúlt 7 napban rögzített videók azonban továbbra is letölthetők és menthetők a telefonjára. Ha folytatni szeretné a kamerafelvételek tárolását és elérését, mentheti a videókat helyben, SD kártyára.
Továbbra is hozzáférhet a Xiaomi Camera összes többi funkciójához, beleértve a valós idejű megtekintést is megfigyelés és eseményértesítések. Érintett kamerák: Mi Home Security Camera 360° 1080P, Mi Home Security Camera Basic 1080P”Otthoni megfigyelési videók letöltése a Mi Home/Xiaomi készülékről

Otthoni alkalmazás
Az otthoni megfigyelési videók letöltéséhez kövesse az alábbi lépéseket:

  1. Lépj az “Live view” oldalra.
  2. Érintsd meg az „Home Surveillance” elemet, és válaszd ki a letölteni kívánt videót.
  3. Menj a videó részletei oldalra, és koppints az ablak jobb felső sarkában lévő “Letöltés” ikonra.

A videó letöltése után megtekintheted azt a Live View > Storage Management > Local vagy a telefon albumában való böngészéssel.
Az otthoni megfigyelési videókat csak 7 napig tárolódik. Például április 13-án a 7 napnál régebbi videók (azaz a április 6. előtti videók) automatikusan törlődnek, és az április 6-13.  közötti videók kerülnek tárolásra, és így tovább. A fontos videókat előre le lehet tölteni a Mi Home/Xiaomi Home alkalmazásba.

A Xiaomi a szolgáltatás végére vonatkozó értesítést küld a Mi Home Security kamera felhasználóinak. Ha egy ilyen üzenetet kapsz a Mi Home alkalmazásban, akkor azonnal végezd el a biztonsági mentést, hogy legalább az utolsó 7 nap felvétele megmaradjon.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -