Xiaomi légtisztító – ha szemetet éget a szomszéd

1295
- Hirdetés -

Ha légtisztítóra gondolunk, akkor mindig a por, füst, szmog és allergének jutnak az eszünkbe. De ezen kívül van még egy nagyon jó tulajdonsága, ami egyes esetekben többet ér, mint az első négy. Ez pedig a szag szűrés. Egy Xiaomi légtisztító erre is képes, de mennyi idő alatt? Erre kaptok most választ!

Xiaomi légtisztító 4-es széria

A Xiaomi légtisztítókat már jól kitárgyaltam egy előző cikkben, de most csak egy funkciójára fogok koncentrálni. Mint már írtam, minden 4-es szériás Xiaomi légtisztító képes a szagok kiszűrésére. A levegő szagtalanításának ideje függ a gép teljesítményétől. Így az erősebbek, hatékonyabban és gyorsabban szűrik át a levegőt és tüntetik el a kellemetlen szagokat.

Hamarosan kezdődik a fűtés szezon és hát aki vidéken, vagy családi házas környéken lakik, az minden évben szembesül azzal a ténnyel, hogy egyesek képesek bármit elégetni a vegyestüzelésű kazánjaikban. Ez pedig olyan kellemetlen szagokkal jár, hogy az ember a falra mászik tőle. Erre lehet nagyon jó megoldás egy Xiaomi légtisztító beszerzése, hogy ne a szomszéddal kelljen ölre menni, hanem egyszerűen megszabaduljunk a bűztől.

De melyik milyen gyorsan képes kitisztítani a szobát, vagy a lakást? Pontosan mi sem tudjuk, de egy kis általános számítással megközelítőleg megmondható.

Szoba levegőjének megtisztítása

  • Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact: 32 perc – 2 óra (16 – 27 m2)
  • Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite: 69 perc – 3,4 óra (25 – 43 m2)
  • Xiaomi Smart Air Purifier 4: 1,3 óra – 3,8 óra (28 – 48 m2)
  • Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro: 1,6 óra – 4,8 óra (35 – 60 m2)

A legjobb esetben, vagyis ideális környezetben valahogy így alakulna a légtisztítók teljesítménye, a megadott gyári értékek alapján. De ha veszünk egy extrém helyzetet, a Pro verzió egy 16 m2-es szoba levegőjét képes 7,2 perc alatt megtisztítani. Szóval ez alapján is választhatunk légtisztítót, kiszámoljuk a szoba térfogatát és ahhoz mérten választjuk ki a gépet.

A légtisztítókat most megtaláljátok kedvezményes áron, a xiaomishop.hu webáruházban, a Rezsicsökkentés akcióban!

- Hirdetés -