- Hirdetés -
()

Íme a várva várt termékbemutató, amelyen több újdonságról is lehull a lepel. Lássuk hát!

Kép

Mi MIX 2 termékbemutató esemény szeptember 11-én Pekingben. A Mi MIX 2 teljes képernyős 2.0 kijelzőjén kívül a Mi Note 3 is feltűnik!

Xiaomi tavaly megdöbbentette a világot azzal, hogy egy majdnem keret nélküli okostelefont adott ki: ez volt a Mi MIX. Hosszú idő telt el azóta, hogy egy új telefon érkezése olyan izgatottá tenne minket mint anno a Mi MIX. Azóta a Mi MIX remek kritikákat kapott. Számos díjat nyert az innovatív dizájnért, amely Philippe Starck keze munkája, aki a különösen a belső tér, a termék, az ipari és az építészeti dizájn terén ismert.

Megjegyzés: A frissítések fordított sorrendben vannak feltüntetve

Mi Note 3

Kép

Kép

Kép

▲ Még egy kis izgalom – 16 megapixeles selfie kamerával rendelkezik, amely tudja a Xiaomi új, adaptív AI Beautify technológiáját, így képes a valósághű hatás elérésére a minőség romlása nélkül! Ez meg hogyan?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

▲ A Mi6-hoz hasonlóan optikai zoommal rendelkező dupla kamerával rendelkezik, fejlesztett algoritmussal a tökéletes portré készítése érdekében, pontosabb kontúr érzékeléssel és egy természetes “bokeh” effektussal!

Kép

Kép

▲ Az iPhone 7 Plus-hoz képest ugyanakkora a képernyő méreténél 3500mAh-os akkumulátort tartalmaz, hogy tovább bírja szuflával a nap folyamán!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

▲ De várj, ez nem minden! Bemutatjuk a Mi Note3-at, amely egy Mi6 nagyobb 5,5 “-os kijelzővel!

Mi MIX 2

Kép

▲ Mit mondott a gyermekéről a Mi Mix 2 tervezője?

Kép

▲ A Mi MIX 2 Special Edition egy unibody kerámiatesttel és 8 GB + 128 GB-os tárhellyel szerelt készülék, amely ára RMB 4699

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

▲ Készíthető okostelefon egyetlen kerámia darabból? Erre válasz a Mi MIX 2 Special Edition, amely teljes kerámiatestet kapott! A komplex folyamat 7 napig tart és hatalmas kihívást jelent a gyártástechnoilógiában.

Kép

▲ Mi MIX 2 ár kezdőára RMB 3299! Neked melyik változatot tetszik?

Kép

Kép

Kép

▲ A Mi Note2 után, amely szinte az összes lehetséges frekvenciát lefedte, a Mi MIX 2 új szintre emelkedett, 6 üzemmódban, 43 frekvenciát tud! Ezt meg hogyan?

Kép

Kép

Kép

▲ De a legnagyobb kihívás az volt, hogy javítsunk a hangátadás minőségén, és íme a sok és megfeszített munka eredménye.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

▲ A Mi MIX 2 kamerája szintén új csúcsminőségű kamerát kapott, ugyanúgy, mint az Mi6! És most lássuk ezeket a gyönyörű felvételeket!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

▲ A 5,99 “, a Mi MIX 2 egy olyan szépség, amit még senki nem látott!

Kép

Kép

Kép

▲ A várakozás ideje alatt az előd nemrég megnyerte az IDEA Gold díjat, ahol mindössze 12 okostelefon nyert eddig!

Mi Notebook Pro

Kép

Kép

▲ És ezt mind a Mi Notebook Pro-val együtt megkapod. Ugye nagyon izgatott vagy?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

▲ Ne felejtsük el, azt a tényt sem, hogy egy fantasztikus billentyűzetet is kapott!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

▲ Mi Notebook Pro – csodálatos, úgy ahogy van, és még többet nyújt!

Kép

Kép

▲ Dióhéjban a Mi Notebook Pro szuper hűtéssel rendelkezik a fokozottabb teljesítmény biztosítása érdekében. Vajon mennyire hatékony ez?

Kép

Kép

▲ A Mi Notebook Pro bemutatása. A világ első 8. generációs Intel Core i7 processzorral szerelt gépe, amely 40% -kal jobb teljesítményt nyújt, mint elődje. De ami még bámulatosabb, hogy az is szimmetrikus hűtési rendszerrel érkezik, kettős bejövő és kimenő légárammal, amely gyorsabb hűtést jelent.

Kép

▲ Ebben a 12 országban jelenleg az első 5 között vagyunk, és arra törekszünk, hogy még jobbak legyünk. Mi a kedvenc eszközöd?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

A szépség, amelyre fény derül! Maradjon velünk, hogy hiszen bemutatjuk a teljes képernyő új típusát.

Kép

Kép

Itt van a Mi MIX 2 doboza! Tetszik?

Kép

Már 309 nap telt el, mióta bemutattuk Mi MIX-et. Város már a Mi MIX utódját? Igen, jól hallottad! A Mi MIX 2 a forradalmian új Full Screen Display 2.0 kijelzővel szeptember 11-én mutatkozik be Pekingben! Egy lépéssel közelebb a jövő.

Visszatekintve láthatjuk, hogy a Mi MIX csúcsminőségű dizájnanl jött li, teljes kerámia vázzal és 6,4 hüvelykes kijelzővel. Benne négymagos Qualcomm Snapdragon 821 processzorral és 4/6 GB RAM memóriával. A telefon 128/256 GB belső tárolót tartalmaz. A Mi MIX számos téren áttörést jelentett, mint például a 17: 9 kijelző lekerekített sarkokkal, egy piezoelektromos akusztikus rendszer, amely a készülék testét használja a hang továbbítására, a kijelző mögött elhelyezkedő közelségérzékelőt és a sarokban egy kompakt előlapi érzékelőt.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -