Új kategória, jön a 15,6 hüvelykes Xiaomi Mi Notebook Pro (pletyka)

1141
- Hirdetés -
()


A Xiaomi Notebook család következő generációjának bemutatója várhatóan szeptember 11-én lesz, meglepetésként a Xiaomi Mi Note 3 és a Xiaomi Mi MIX 2 mellett. A  múlt hónapban augusztusban 23-án) a következő notebookok kapták meg a 3C minősítést, a CCC (China Compulsory  Certificate) jelzést. Most azonban egy új Xiaomi notebook a “Jingdong” kódnéven futó, Xiaomi Notebook Pro néven megjelenő termék bukott le egy  kínai online áruház kínálatában.


A tanúsítvány
megmutatja, hogy a Notebook 20V / 2.25A vagy 20V / 3.25A hálózati adapterrel van ellátva, és elméletileg ennek a konfigurációnak a maximális tápellátása 45W vagy 65W. Ezekből következtethető, hogy ez a gép nem egy high-end gamer notebook, mert a játékok magas minőségű követelményeinek minimuma 80W, vagy annál nagyobb (optimális esetben 120-135W, CPU TDP 45W – HQ processzor, és dedikált VGA esetén)   teljesítményű adaptert igényelnek. Ettől függetlenül továbbra is képes futtatni a legújabb játékokat alacsonyabb beállításokon FullHD, és a közepes beállítások mellet 720p minőségben.

A kiszivárgott információk rövid ideig voltak elérhetőek, ezután törölték. Azonban néhány látogatónak sikerült rögzíteni a képernyőképet.

illusztráció

Amint azt a screenshot-on látható, a notebook legfontosabb elemeit említik. Ez egy középkategóriás 15.6 hüvelykes notebook, amely az Intel Core i5 nyolcadik generációs (8250U kódnevű) processzorát,  és a FullHD kijelzőt tartalmazza. A CPU 8 GB RAM-mal, 256 GB SSD-vel és Nvidia MX 150el párosul 2GB RAM-mal. A notebook tovább folytatja a prémium CNC technológiás fém megmunkálást, valamint kapni fog egy integrált ujjlenyomat-olvasót. A Xiaomi Notebook Pro előtelepített Windows 10 és Office verziókkal rendelkezik.

Pletykák szerint két változata lesz a Pro modellnek:

  • Normál verzió, Core i5 8250U és 8 GB memóriával
  • Prémium verzió, Core i7 8550U és 8 vagy 16 GB memóriával

Ezenkívül a 3C-értesítés azt is mutatja, hogy ez a notebook a 4G mobilhálózatot támogatja.

Meg kell jegyezni, hogy már elérhető egy új Xiaomi Notebook Air 13,3 hüvelykes MX 150-es verziója. Az ujjlenyomat-olvasó integrált, de  még hetedik generációs Core i5 CPU-val fut. Ezenkívül van egy 7. Gen Core i7 verzió is. Reméljük, hogy a Xiaomi Notebook Pro csak méretben növekszik a 15,6 hüvelykes notebookok közé, de tömege nem változik jelentősen, és az akku kapacitást is a nagyobb kijelzőhöz igazítják. Ha hasonló dizájnban, hasonló tudású, de kisebb Mi notebookra vágysz, azt 13,3 hüvelykes “Air” verzióban (angol billentyűzettel) már megvásárolható.

Szeptember 11-én minden kiderül.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -