- Hirdetés -
()

Ma reggel nagyon sokan kaptak értesítést a Xiaomi-tól, miszerint a Készülékkeresés szolgáltatás április 2-től megszűnik. Azokon a készülékeken, melyek a jelenlegi szolgáltatást támogató alkalmazás van, 2024. április 1-ig még működni fog, utána nem.

Megszűnik a Készülékkeresés a Xiaomi telefonokban

A Hivatalos közlés pedig az alábbi, ami ma reggel azon felhasználók kaptak, kik igénybe veszik a Xiaomi Cloud szolgáltatást:

Szolgáltatás kiigazításáról szóló értesítés

Értesítés a Készülékkeresés szolgáltatási beállításáról
Tosztelt Készülékkeresés-felhasználók!
Szolgáltatási beállításokat végzünk a Készülékkeresés funkción, hogy jobb élményt nyújtsunk Önnek. A Készülékkeresés régi verziói 2024. április 2. 00:00-től (UTC +8) már nem lesznek támogatottak . Végezzen rendszerfrissítést Xiaomi-készülékén, hogy elkerülje a szolgáltatás megszakadását, és használhassa legújabb funkcióinkat. Javasoljuk továbbá a Google Készülékkereső szolgáltatásának bekapcsolását.

A Készülékkeresés jelenlegi verzióját továbbra is használhatja 2024. február 1. és április 1. között (UTC +8). Ez a funkció 2024. április 2-án szűnik meg. Rendszerfrissítés futtatásához lépjen a Beállítások > Telefonomról/Tabletemről menüpontra, koppintson a verziószámra, és ellenőrizze a frissítéseket. A frissítések a különböző készülékmodellekhez különböző időpontokban jelenhetnek meg. A Google Eszközkereső funkcióját a Beállítások > Google > Eszközkereső menüpontban kapcsolhatja be.

Negatívan befolyásolhatja a felhasználói élményt, ha 2024. április 2. 00:00 előtt nem telepíti a rendszerfrissítést. Kérjük, ezt vegye figyelembe.

A Készülékkeresés 20.0.0 vagy újabb verzióra frissíthető a Xiaomi-készülék rendszerfrissítésének elvégzésével. A Készülékkeresés verzióját a Beállítások > Alkalmazások > Alkalmazáskezelés > Készülékkeresés > Verzió menüpontban ellenőrizheti. Ha bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk bármikor itt: https://www.mi.com/global/support/contact/
Köszönjük megértését!

A Készülékkeresés csapataTehát aki 2024. április 2. előtt nem tudja lefrissíteni a Készülékkeresés alkalmazást, annak nem lesz elérhető a szolgáltatás. Nekik erősen javasolt a Google készülékkeresés használata, mielőtt megszűnik a Xiaomi. Jelenleg az alkalmazás verziója 13 (MIUI 14), amiből április 1.-ig 20-ra kell frissíteni a szolgáltatás használatához. Neked be van kapcsolva a Xiaomi Cloud Készülékkeresés szolgáltatása? Beállítások – Xiaomi Fiók – Xiaomi Cloud – Készülékkeresés

u.i.: Igen, “Tosztelt” így küldték és így van kiírva a hivatalos oldalon is.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -