Xiaomi bejelentette idei 125. termékét, mely egy biztonságtechnikai eszköz. A termék közösségi finanszírozásból valósult meg a MiJia platform alatt. A termék neve Sherlock M1 Smart Lock.  Az intelligens zár 399 yuan (~ 60 dollár) árcédulával rendelkezik.

A Sherlock M1 Smart Lock intelligens modul a fő zárhoz csatlakoztatható, és applikációval vezérelhető. Mindössze annyit kell tenni, hogy az M1 intelligens zárat a meglévőre szereljük, meghagyva  kulcsot. Mi Home alkalmazáson keresztül vezérelhetjük. Nincs szükség változtatásokra a lopásgátló zárban. Miután a modult a zárra telepítette, az alkalmazást ezután a zárás vezérléséhez használhatod, és ez nem akadályozhatja meg, hogy fizikai kulcs segítségével kívülről kézzel nyisd ki az ajtót. De van egy blokkolásgátló mód, ahol az ajtó csak az alkalmazás használatával nyitható

A modul lehetővé teszi a lakástulajdonos számára, hogy különböző virtuális kulcsokat készítsen, amelyeket azután a ház különböző tagjaival tud megosztani. A virtuális kulcsok elláthatók lejárati dátummal, melyet  a fő tulajdonos bármikor törölhet. A beépített otthoni egyedi biztonsági chippel (MJSC) is rendelkezik, és minden egyes chipnek egyedi privát kulcsa és tanúsítványa van. A biztonsági chip biztosítja a kétirányú titkosított kommunikációt csak az alkalmazás és a modul között.

A Sherlock MI Smart Lock számos apró, felhasználóbarát funkcióval is rendelkezik, mint például egy érintésérzékeny csúszkakapcsoló. Egy átgondolt gyermekzáras kialakítást is tartalmaz, amely megakadályozza a véletlen kinyitást. A zár egy nagy kapacitású Li-Ion akkumulátorral rendelkezik, mely egyetlen feltöltéssel fél évig képes működni.

Az eszköz már elérhető a megszokott platformokon.

3 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ