- Hirdetés -
()

Egy új Xiaomi termék jelent meg a közösségi finanszírozás platformon. A termék higiéniai célokra készült. A Xiaomi Mijia Auto Foaming adagoló egy intelligens és automatikus szappanadagoló, amint a neve is sugallja. Ez a termék már Franciaországban már megvásárolható, egy híres márkájú tisztítószer. A Xiaomi nagyobb potenciált látott benne, így továbbfejlesztette.
Nézzük, mit tud a Xiaomi Mijia Auto Foaming Hand Wash készülék.

Xiaomi Mijia Auto Foaming Hand Wash

Ez a termék egy intelligens szappanadagoló. A tetején elhelyezett érzékelőjének köszönhetően azonnal észleli a kéz mozgását. Tehát amint odatartjuk a kezünket, egy szappanadagot enged a tenyerünkbe, hogy érintés nélkül kezet moshassunk. Nagyon reaktív, mivel 0,25 másodperc alatt reagál, és már jön is a szappan. Nagyon gazdaságos, mivel a folyékony szappant habbá alakítja. A készülékház ABS fehér műanyagból készült, amely nagyon ellenálló (IPX3). Eellenáll a víznek, amely függőlegesen érheti. Belső akkumulátorral rendelkezik, ezért vízben nem tisztítható!

A belsejében egy “szappanblokk” található, mely cserélhető, külön megvásárolható utántöltővel. A szappan hipoallergén, antibakteriális, és természetes. Bőrünkkel kíméletes,  nem szárítja ki a kezünket. Kicsi mérete révén könnyen elhelyezhető egy vizesblokk mellett, mérete 100 x 65 x 205 mm, súlya 250 gramm. A Xiaomi Mijia Auto Foaming Hand Wash ideális gyerekeknek, akik már önállóan tisztálkodnak. Hamarosan 99 jüan vagy kb. 12 € áron lesz elérhető.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -