KezdőlapKiemelt hírekPoszteren a Mi MIX 2s - Hivatalos reklámkép

Poszteren a Mi MIX 2s – Hivatalos reklámkép

A Xiaomi Mi MIX 2S-t március 27-én jelentik be Sanghajban. A cég ma közzétette a közelgő modell hivatalos poszterét, melyen a Xiaomi tavaly szerződtetett reklámarcával, Kris Wu-val látható. A Mi MIX 2s szlogenje megegyezik a Xiaomi Mi Note 3-mal – “technológia, művészet”. A Xiaomi mindig a minőségre és az innovációra összpontosít.

Amint láthatjuk, az elülső panel továbbra is három oldalon keret nélküli kialakítású, keskenyebb szegélyekkel és alsó kávával. Bár az előlapi kamerát Kris gondosan rejtegeti, így is sejthető, hogy ott marad, ahol a Mi MIX 2 esetén. Azaz az eddig a jobb felső sarokba Photoshopolt képek kamunka bizonyultak.
Valószínűleg ez a kamera variálás megmarad ősszel a Mi MIX 3-nak.

A hátsó részről egyelőre nincs hivatalos fotó, ezért a korábbi szivárogtatásokra kell hagyatkoznunk. Szerintük a Xiaomi Mi MIX 2S lesz az első a MIX-sorozatból, amely kettős kamerát fog kapni. Erre több információ is utal. A kamera elrendezés a legutolsó renderképek alapján a kínai Redmi 5-höz hasonlíthat, azaz álló elrendezésben, bal felső részre várható. Az érzékelők és képminőség azonban erősebb lesz. Korábban hallottuk, hogy a Mi MIX 2S két független érzékelőt használ . Ráadásul az egyik AI megoldást is támogat.
A Xiaomi Mi MIX 2S lesz a vállalat első Snapdragon 845-alapú okostelefonja.
Ti várjátok már a jövő keddi bemutatót? 🙂

- Hirdetés -
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img